Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her ne kadar pas hataları falan son maçlarda ciddi göze çarpsa da ortasahamiz da bir yerli oynayacaksa o Berkan olmalı bence.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Berkan’ın ayağı cidden bu kadar kötümüydü, geçen yıl sanki çok kilit paslar veriyordu bizim oyun planımızda mı söndü bilmiyorum ama benim çok umudum var o çocuktan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transferden çok takımın ciddiyete disipline ihtiyacı var. 2 senedir bizim kadar bireysel hata ile gol yiyen takım yok. Kalecisi ısrarla pas hatası yapar stoperi her maç kalenin önünde 2-3 kere çalim atar. Lazio Marsilya ya yapsınlar bakalım ne olacak.
bu dediğin taktiksel disiplinle alakalı. hoca bağırıp çağırınca bi kaç maç gazla gidip sonra hemen patlıyor bizim takım çünkü taktiksel disiplin ve sistem yok. oyunumuz hiç bi zaman otomatikleşemiyor, hep manuel şekilde bi ileri iki geri düşe kalka gidiyoruz.

Bu Berkan’ın ayağı cidden bu kadar kötümüydü, geçen yıl sanki çok kilit paslar veriyordu bizim oyun planımızda mı söndü bilmiyorum ama benim çok umudum var o çocuktan

Alanya'da çevresinde ki bağlantılar çok daha kuvvetli, uyumlu işliyordu. Görevi de oyun kurmak falan değildi zaten mücadelesi, çalışkanlığı ile ön plana çıktı bu çocuk. Şimdi gidip Muslera'nın dibine kadar gel, oyun kur demek çocuğa da yazık ediyor malesef. Kaliteli bir 6 numara ile çok daha iyi bir oyun sergileyeceğinden şüphem yok benim.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yaw daha gecen antalyaspor bunlarin cezasahasinda piknik yapmiyor muydu

Bence Bjk bizimde fbninde önünde .

Bu namussuz takımın üç maçda 9 puan alması tamamen şerefsiz hakemlerin kıyağı.

Biz biraz doğru yönetilsek en büyük şanpiyonluk adayıyız.Hepsinin önündeyiz.Fakat işte transfer dönemlerinde sıçıyoruz.planlama rezalet,oyuncu seçimlerimde hatalar..bir türlü bu avantajı değerlendiremeyen teknik adam ve yöneticiler..

Kana-Bıyık ile yolların ayrılacağını söyleyen Cevdet Akınal, "Kana-Bıyık ile Marius Sumudica'dan sonra yıldızımız bir türlü barışmadı. Kana-Bıyık, Sumudica'ya bağlı bir oyuncu. Sumudica'nın kumandasında bu hareketleri yapıyor gibi... Erol Hoca, çalışmayan tembel oyuncuları takımda görmek istemiyor. Takımımızdaki 30 oyuncumuz kamp sürecinde 5 kilo zayıfladı. Fakat Kana Bıyık 20 kilo fazlasıyla geldi. Kana Bıyık kampımıza gelmeden 3 gün önce halı sahada maç yapıyor, sakatlanıyor ve sakat sakat kampa geliyor. Konuştuğumuzda ise 'Ben koşmadan da oynarım' diyor. Kana Bıyık'la da konuştuk transfer dönemi bitmeden kensini takım bulup göndereceğiz."

Dün fb ye Paços de Ferreira'lı bir oyuncu yazdılar Stephen Eustaquio adı. Fm profili iyiymiş bayağı. Nasıl oyuncudur ne söylersin? Hep biz mi scoutluk yapacağız iyiyse bu sefer biz fb nin elinden kapalım.
Fenerin görüştüğü adam iyi baya tek yönlü bir adam da değil ayakları çok düzgün ve mücadele gücü de yüksek bir oyuncu bizim daha çok ihtiyacımız var

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

baskı altında top kullanamayan 6-8 numaralar ile önde pres yapan takımlara karşı bir oyun planımız var mı?

hayır yani bunu görebilmek için evliya olmak lazım değil, bjk, fb, marsilya, lazio hatta bu hafta ts hepsi defansı öne çıkarıp basacaklar. bunun için önlem aldık mı?

taylan - berkan ile ne gibi bir karşı oyun planlıyoruz acaba? madem bu oyuncularda ısrarcıyız, defansta 258 kere yan pas geri pas yapmayı bırakmalıyız. senin elinde patates var, pasta yapmaya çalışıyorsun.

aynı pas oyununu (?) lazioya karşı oyna bakalım, immobile ne yapıyor seni... puan kaybı felan önemli değil ama sahada kasımpaşa karşısında bu kadar aciz duruma düşmek can sıkıcı. koskoca gs'de taktik - teknik namına hiçbir şey olmaması insanın şevkini kırıyor.

çıkıp biri açıklasın, bu takım ne oynuyor? sezon başından beri 8-10 maç oynandı. hangi maçta belli bir sistem, taktik, plan üzerine oyun oynadığımızı hissettiniz?

Marcao bir an önce affedilmeli. Takım geriden oyun kuramıyor, topla çıkamıyor. Marcao gibi ayağı düzgün bir stoperi oynatmamız şart.
Üstelik Nelsson gibi bir adamın da oyun kuruculuğundan faydalanamıyoruz. Sol stopere sol ayaklı birisi şart. Hoca da bunun altını çizmişti diye hatırlıyorum geçenlerde..

Üstelik Nelsson gibi bir adamın da oyun kuruculuğundan faydalanamıyoruz. Sol stopere sol ayaklı birisi şart. Hoca da bunun altını çizmişti diye hatırlıyorum geçenlerde..
Sol ayaklı sol stoper de yeni moda oldu
Marcaodan önce hiç sol ayaklı stoperimiz oldumu bizim ?
Yada solak dünyaca ünlü bir stoper varmı?(bunu hakikaten bilmiorum)

Ahmed Musa cok is yapardi bu takimda, hem mo hem diagne Dan daha faydali olurdu

Sol ayaklı sol stoper de yeni moda oldu
Marcaodan önce hiç sol ayaklı stoperimiz oldumu bizim ?
Yada solak dünyaca ünlü bir stoper varmı?(bunu hakikaten bilmiorum)
Olmuyor hocam olmuyor sürekli ters ayağına almaya çalışıyorsun vs. olmuyor oyuncu da zorlanıyor bir yerde.

Laporte,Alaba,Bastoni,Kimpembe,Pau Torres yeterli mi üstat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt