- 27 Ocak 2010
- 139.649
- 106.056
- 5.648
messi, cr7, neymar geIse yine bişey olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim onlar? Belgeleriyle kanıt istiyorumCicaldau için atıp tutanlar şimdi cicaldau çıkmasa kaybetmezdik diyor. Tipik gsc görüşü. Bu adam takımda gizli pres yapıp top kapan orta sahada beyin görevi adam. 3 5 haftaya anlayacaksınız ne kadar önemli olduğunu takım için
Hala mı sol ayakli stoperÜstelik Nelsson gibi bir adamın da oyun kuruculuğundan faydalanamıyoruz. Sol stopere sol ayaklı birisi şart. Hoca da bunun altını çizmişti diye hatırlıyorum geçenlerde..

Ben ama atıp tutmamış olabilirim.Kim onlar? Belgeleriyle kanıt istiyorum
ozan'ı alamazsın bu birHala herşey körü körüne savunmakdan bıkmayacaksınız.
Marcao ilk önce ayakda kalmayı becersin ondan sonra oyun kursun.
Oyun kuran adam görmesek bize yuttıracaksınız iyi oyun kuruyor diye
Nelssonda kurar ozanda kurar onun kurduğu oyunu.
Hepsini geçtim..o kadrodaki orta sahalar zaten onların stoperlerin işini kolaylaştıracak.
Ozan gibi bir adam şu ligde fark yaratır.Hala kalmışsın marcaoyu övüyorsun.
Daha kavga rezilliğinede girmedim.orayada girersem çıkamayız.
Hala savunuyorsunuz şu adamı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çünkü taylan arkasında basmak için hazır bekliyorlar berkan da onun gerisinde kalıyor.Luyindama pas atacağında adam bulamıyor ki herkes yerinde statik duruyor böyle oyun anlayışı olmaz.
Taylan'a bu kadar anlam yükleyip , 2 senedir 6 numara almayanda suç var.Yaylanın yedirdogi golü gördüm. Gelse çıldırma. Keşke leminayi alsaydık. 30 maç çıkarsa kâfi idi. Adam bu defans önünden top aldığında harika cokariyordu
çünkü taylan arkasında basmak için hazır bekliyorlar berkan da onun gerisinde kalıyor.
pas aldığında gerisin geriye pas atacak değil güven veren sırtını dayayıp adam eksilten yada akıllıca yanındaki adamla üçgen kurabilen orta saha oyuncularına ihtiyacımız var.
her top luyindamaya sonra boey'e geliyor ikisi de pas istasyonu olabilecek durumda değiller.
defanstan pas ile çıkarken ya bekine atıp onun oyun kurmasını beklersin yada merkezden delerek geçersin.bizim hatamız pva'ya güvenmek oldu kesinlikle solda rierra tarzı ergün penbe tarzı bir oyuncuya ihtiyacımız var.
dün yediğimiz gollerde pva ve taylanın hataları var hele ki taylan son 4 maçta hatalı pas rekoru kırdı resmen.
acilen dmc almalıyız.gedson olursa çok daha iyi olur
Sıkışık fikstürün bahane olmayacağı sorunlarımız var. Mahalleden 11 çıksa gol yiyecek bir takımız. 9 maç yapmışız resmi olarak, 14 gol yemişiz. Geçen seneden beri bireysel hatadan kaç gol yedik sayamadım.Arkadaslar günaydin. Genel olarak kötü sonuclarda forumun en heyecanli ve olumsuz üyelerinden biri oldugumu düsünüyorum yanliz dün alinan beraberlik konusunda daha dikkatli davranmak isterim. Fazla hazirlik maci oynamadan girdigimiz su Fikstüre bir göz atmanizi dilerim. Hoca Johnstone maci sonu New Yorkun yarisini yaptik demisti. Bu sürec icinde birakin New Yorkun yarisini, net bir dünya turu atmis olduk. 4 Hafta icinde 7 mac oynamisiz ve 19.000 kilometre yol yapmisiz. Dile kolay.
05-08-21 Johnstone
12-08-21 Johnstone dep
16-08-21 Giresun dep
19-08-21 Randers dep
23-08-21 Hatay dep
26-08-21 Randers
29-08-21 Kasimpasa (dep)
oyun planımız da statik ben olsam rakip bu taktiği ısrarla uyguluyorsa hemen değişikliğe giderim uzun top atmaya başlarım bek oyuncularına eğer top kontrolünü sağlayamazsak o zaman taylan ve berkanın stoperlerimzi zorlandığında orta sahada boşluklara koşu yapıp dikine pas istemesi lazım.Abi anlıyorum belli konularda oyuncuların kabiliyetleri yeterli kalmıyor ama oyun planımız iyi değil. Yani geriden oyun kurarken takım bu kadar statik olmaz ki birileri içe kaçacak boş pozisyona alacak pas opsiyonu yaratacak kimse ne yaptığını bilmiyor teknik heyet yetersizliği de söz konusu olabilir. Selçuk ve Necati'nin iyi bir taktisyen olduğunu düşünmüyorum yönetimin bu konuda harekete geçip teknik heyete takviye yapması lazım. En azından dün çıkan kadro yaş olarak da oldukça genç bir yaş grubuydu hiç yapılmıyorsa rakibe pres uygulayabilirdik onu da yapmadık 2. yarı hiçbir şey yapmadık.