Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.211
- 5.707
- 1.983
Oyunumuz gelisecek bu transferlerin hepsi yeni birbirlerini tanimiyorlar daha ancak eski oyuncularimiz cok hata yapiyor Taylan Muslera luyindama buna cozum bulmak gerekiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben çogu sorunun arkadan o topu sorunsuz bir sekilde çikartacak OS ile cözülebilecegini düsünüyorum. Su an Muslera aut atisi kullandiginda bile yüregimiz agzimiza geliyor kesinlikle katiliyorum. Ayrica Bu takima leblebi gibi gol atacak bir forvet sart oglu sart.Sıkışık fikstürün bahane olmayacağı sorunlarımız var. Mahalleden 11 çıksa gol yiyecek bir takımız. 9 maç yapmışız resmi olarak, 14 gol yemişiz. Geçen seneden beri bireysel hatadan kaç gol yedik sayamadım.
Sol çizgide iyi işler yapıyor ama orta alanda buluştuğu tüm toplari kaybediyorUlan 5-0 yapacağımız maçı verdik yine keyifsiz uyandım ama tek tesellim morutan ve cica nın futbolunun ışık vermesi oldu, ve artık Keremi 11 de görmek istemiyorum Barış oynasın onun yerine adam öyle yerlerde topu rakibe veriyor ki anında kalemizde pozisyon görüyoruz bunu gol attığı için görmezden gelenler vardır ama gol atamadığı zaman yedirdiği gollerle anarız.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evetuefa maçları da exxen'de olacak dimi ?
Sol çizgide iyi işler yapıyor ama orta alanda buluştuğu tüm toplari kaybediyor
yaw abicim yuruyerek mi gidip geliyolar allah askina ya.ben isyerine 3 vesaitle gidiyorumArkadaslar günaydin. Genel olarak kötü sonuclarda forumun en heyecanli ve olumsuz üyelerinden biri oldugumu düsünüyorum yanliz dün alinan beraberlik konusunda daha dikkatli davranmak isterim. Fazla hazirlik maci oynamadan girdigimiz su Fikstüre bir göz atmanizi dilerim. Hoca Johnstone maci sonu New Yorkun yarisini yaptik demisti. Bu sürec icinde birakin New Yorkun yarisini, net bir dünya turu atmis olduk. 4 Hafta icinde 7 mac oynamisiz ve 19.000 kilometre yol yapmisiz. Dile kolay.
05-08-21 Johnstone
12-08-21 Johnstone dep
16-08-21 Giresun dep
19-08-21 Randers dep
23-08-21 Hatay dep
26-08-21 Randers
29-08-21 Kasimpasa (dep)
Arama kısmı çok karışık o yüzden bulamıyorum ama cicaldau konusunda çok fazla varKim onlar? Belgeleriyle kanıt istiyorum
yaw abicim yuruyerek mi gidip geliyolar allah askina ya.ben isyerine 3 vesaitle gidiyorum
Umut merasi biz almaliydik omer sol bekte hic olmuyor hic
Kereme neden bu kadar kin var forumda. Çocuk 5 maçtır takımı pozisyona sokuyor hala Keremi gömenler var. Bu takımın teknik direktöre ihtiyacı var. Genç kendini update etmiş bir hocayla harikalar yaratır bu oyuncular. Terimin milattan önce pas oyunu fantezisi yüzünden kimse kendinden emin değil. Oyuncular bile biliyor pasla çıkamayacaklarını ama bi hoca anlamadı kaç yıldır
İşte Kerem konusunda çöp vs diye düşünenler gscde kabul görenlerKereme marcao hayranlarının kini var yoksa keremi çıkar pozisyona giremeyiz, avrupada yoktuk şu an.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi