Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunumuz gelisecek bu transferlerin hepsi yeni birbirlerini tanimiyorlar daha ancak eski oyuncularimiz cok hata yapiyor Taylan Muslera luyindama buna cozum bulmak gerekiyor

Sıkışık fikstürün bahane olmayacağı sorunlarımız var. Mahalleden 11 çıksa gol yiyecek bir takımız. 9 maç yapmışız resmi olarak, 14 gol yemişiz. Geçen seneden beri bireysel hatadan kaç gol yedik sayamadım.
Ben çogu sorunun arkadan o topu sorunsuz bir sekilde çikartacak OS ile cözülebilecegini düsünüyorum. Su an Muslera aut atisi kullandiginda bile yüregimiz agzimiza geliyor kesinlikle katiliyorum. Ayrica Bu takima leblebi gibi gol atacak bir forvet sart oglu sart.

Bizim sıkıntımız orta saha ve forvet

Orta saha topu defansdan alıp oyunu kuramıyor

Oyunu kurduğumuz zaman ileride bitirici bir forvet olmadığı için maçı koparamıyoruz

Buralara net transfer lazım

Ulan 5-0 yapacağımız maçı verdik yine keyifsiz uyandım ama tek tesellim morutan ve cica nın futbolunun ışık vermesi oldu, ve artık Keremi 11 de görmek istemiyorum Barış oynasın onun yerine adam öyle yerlerde topu rakibe veriyor ki anında kalemizde pozisyon görüyoruz bunu gol attığı için görmezden gelenler vardır ama gol atamadığı zaman yedirdiği gollerle anarız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan 5-0 yapacağımız maçı verdik yine keyifsiz uyandım ama tek tesellim morutan ve cica nın futbolunun ışık vermesi oldu, ve artık Keremi 11 de görmek istemiyorum Barış oynasın onun yerine adam öyle yerlerde topu rakibe veriyor ki anında kalemizde pozisyon görüyoruz bunu gol attığı için görmezden gelenler vardır ama gol atamadığı zaman yedirdiği gollerle anarız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sol çizgide iyi işler yapıyor ama orta alanda buluştuğu tüm toplari kaybediyor

Arkadaslar günaydin. Genel olarak kötü sonuclarda forumun en heyecanli ve olumsuz üyelerinden biri oldugumu düsünüyorum yanliz dün alinan beraberlik konusunda daha dikkatli davranmak isterim. Fazla hazirlik maci oynamadan girdigimiz su Fikstüre bir göz atmanizi dilerim. Hoca Johnstone maci sonu New Yorkun yarisini yaptik demisti. Bu sürec icinde birakin New Yorkun yarisini, net bir dünya turu atmis olduk. 4 Hafta icinde 7 mac oynamisiz ve 19.000 kilometre yol yapmisiz. Dile kolay.

05-08-21 Johnstone
12-08-21 Johnstone dep
16-08-21 Giresun dep
19-08-21 Randers dep
23-08-21 Hatay dep
26-08-21 Randers
29-08-21 Kasimpasa (dep)
yaw abicim yuruyerek mi gidip geliyolar allah askina ya.ben isyerine 3 vesaitle gidiyorum

takım oynamak istiyor ama yetenek yok. al veri güzel yaptıktan sonra 3mt yanlarına topu atamıyor adamlar. ya da kontrol edemiyorlar atağın içine sıcıyorlar. bu kadar basit top kaybının yapıldığı, bu kadar basit gollerin atılamadığı maçta puan kaybı sürpriz değildi. daha çok yolları var bu takımın oynayabilmesi için.

Kereme neden bu kadar kin var forumda. Çocuk 5 maçtır takımı pozisyona sokuyor hala Keremi gömenler var. Bu takımın teknik direktöre ihtiyacı var. Genç kendini update etmiş bir hocayla harikalar yaratır bu oyuncular. Terimin milattan önce pas oyunu fantezisi yüzünden kimse kendinden emin değil. Oyuncular bile biliyor pasla çıkamayacaklarını ama bi hoca anlamadı kaç yıldır

Her iyi transfer döneminin bir tane yarım kalan aşkı oluyor. 2017'de Asamoah'tı, şimdi de Gedson olacak herhalde.

Kereme marcao hayranlarının kini var yoksa keremi çıkar pozisyona giremeyiz, avrupada yoktuk şu an.
Kereme neden bu kadar kin var forumda. Çocuk 5 maçtır takımı pozisyona sokuyor hala Keremi gömenler var. Bu takımın teknik direktöre ihtiyacı var. Genç kendini update etmiş bir hocayla harikalar yaratır bu oyuncular. Terimin milattan önce pas oyunu fantezisi yüzünden kimse kendinden emin değil. Oyuncular bile biliyor pasla çıkamayacaklarını ama bi hoca anlamadı kaç yıldır

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt