Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicaldau için atıp tutanlar şimdi cicaldau çıkmasa kaybetmezdik diyor. Tipik gsc görüşü. Bu adam takımda gizli pres yapıp top kapan orta sahada beyin görevi adam. 3 5 haftaya anlayacaksınız ne kadar önemli olduğunu takım için
Kim onlar? Belgeleriyle kanıt istiyorum

Şu maç taraftarlığını bırakmamız lazım. Sanki hiçbirşey oynamayan bir takıma sahipmişiz gibi enseyi karartmanın ne gereği var. Evet büyük takım 2-0 ı yakalayınca bunu korumalı ve yakaladığı fırsatları değerlendirip farkı açmalı, ve böyle basit hatalar ile goller yememeli. Ama diyoruz ya genç takımız. Rangers maçının 2.yarısı ve Kasımpaşa maçının ilk yarısındaki tempomuzu ve oyunumuzu maçın geneline yayarsak seyrine doyum olmayan bir takım olacağız. Bu da başarılabilir. Bence Aliou Dieng, Gedson ve Halil benzeri transferler ile bu oyun çok güçlü hale gelecek.Potansiyeli çok yüksek olan genç oyuncu sayımız çok fazlalaştı. Sabır etmemiz lazım. Ben yönetimimize, Fatih Terim hocamıza ve oyuncularımıza çok güveniyorum. Morutan, Cicaldau, Nelsson, Sacha Boey, Kerem, Barış Alper Yılmaz, Gedson, Halil, Emre Kılıç, Mostafa..... Çok heyecen verici çok..... En büyük Galatasaray...... 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun...

Fb çok abartılıyor. Ilk Adana maçında Adana neler kaçırdı. Antalya maçını ancak 90'da çözdüler. Dün Ferdi şapkatan tavşan çıkardı yoksa yine gol pozisyonları yok.

Diyorlar ki daha forvet gelecek Irfan, Mesut ve Pelkas gelince önde daha etkili olacaklar. Bu isimlerin Pelkas hariç tabela etkileri çok düşük. Az poziyonda gol atabilen kendi kendine yetecek ve 20+ yapacak forvet bulamazlaraa işleri zor.

Tek artı yanları Attila ve Koreli oyuncu. Altay da zor gol yiyen bir kaleci. Bu sene çok az gol yerler hatta rekor bile kirabililer. Zaten ilk vitor döneminde yine az gol yemişlerdi. Ama bizim ligimizde ofans şampiyon yapıyor. Hep 30 metreden gol atamazsın ya da hep 90'da bu kadar şanslı olamazsın.

Ya hemen karalar bağlamayın paşa bize ters geliyor geçen sezonda kaybettik diye hatırlıyorum daha sezon başı sakin olun biraz son maçlarda inişli çıkışlıyız orta sahada birtane canavar gibi basan adama ihtiyacımız var bu açık net belli

Hala herşey körü körüne savunmakdan bıkmayacaksınız.
Marcao ilk önce ayakda kalmayı becersin ondan sonra oyun kursun.
Oyun kuran adam görmesek bize yuttıracaksınız iyi oyun kuruyor diye

Nelssonda kurar ozanda kurar onun kurduğu oyunu.
Hepsini geçtim..o kadrodaki orta sahalar zaten onların stoperlerin işini kolaylaştıracak.

Ozan gibi bir adam şu ligde fark yaratır.Hala kalmışsın marcaoyu övüyorsun.

Daha kavga rezilliğinede girmedim.orayada girersem çıkamayız.
Hala savunuyorsunuz şu adamı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ozan'ı alamazsın bu bir
ikincisi marcao oldukça iyi stoper beğenmiyorsan boş tartışmalara girmeyelim

Yaylanın yedirdogi golü gördüm. Gelse çıldırma. Keşke leminayi alsaydık. 30 maç çıkarsa kâfi idi. Adam bu defans önünden top aldığında harika cokariyordu

Arkadaslar günaydin. Genel olarak kötü sonuclarda forumun en heyecanli ve olumsuz üyelerinden biri oldugumu düsünüyorum yanliz dün alinan beraberlik konusunda daha dikkatli davranmak isterim. Fazla hazirlik maci oynamadan girdigimiz su Fikstüre bir göz atmanizi dilerim. Hoca Johnstone maci sonu New Yorkun yarisini yaptik demisti. Bu sürec icinde birakin New Yorkun yarisini, net bir dünya turu atmis olduk. 4 Hafta icinde 7 mac oynamisiz ve 19.000 kilometre yol yapmisiz. Dile kolay.

05-08-21 Johnstone
12-08-21 Johnstone dep
16-08-21 Giresun dep
19-08-21 Randers dep
23-08-21 Hatay dep
26-08-21 Randers
29-08-21 Kasimpasa (dep)

Luyindama pas atacağında adam bulamıyor ki herkes yerinde statik duruyor böyle oyun anlayışı olmaz.
çünkü taylan arkasında basmak için hazır bekliyorlar berkan da onun gerisinde kalıyor.

pas aldığında gerisin geriye pas atacak değil güven veren sırtını dayayıp adam eksilten yada akıllıca yanındaki adamla üçgen kurabilen orta saha oyuncularına ihtiyacımız var.

her top luyindamaya sonra boey'e geliyor ikisi de pas istasyonu olabilecek durumda değiller.

defanstan pas ile çıkarken ya bekine atıp onun oyun kurmasını beklersin yada merkezden delerek geçersin.bizim hatamız pva'ya güvenmek oldu kesinlikle solda rierra tarzı ergün penbe tarzı bir oyuncuya ihtiyacımız var.

dün yediğimiz gollerde pva ve taylanın hataları var hele ki taylan son 4 maçta hatalı pas rekoru kırdı resmen.

acilen dmc almalıyız.gedson olursa çok daha iyi olur

Yaylanın yedirdogi golü gördüm. Gelse çıldırma. Keşke leminayi alsaydık. 30 maç çıkarsa kâfi idi. Adam bu defans önünden top aldığında harika cokariyordu
Taylan'a bu kadar anlam yükleyip , 2 senedir 6 numara almayanda suç var.

İki senedir , kronik sorunlu o bölgemiz , idare ediyor ama baskı ile karşı karşıya kalınca hep aynı sorunu yaşıyoruz.

Odaklanılması gereken ana noktamız orası.

çünkü taylan arkasında basmak için hazır bekliyorlar berkan da onun gerisinde kalıyor.

pas aldığında gerisin geriye pas atacak değil güven veren sırtını dayayıp adam eksilten yada akıllıca yanındaki adamla üçgen kurabilen orta saha oyuncularına ihtiyacımız var.

her top luyindamaya sonra boey'e geliyor ikisi de pas istasyonu olabilecek durumda değiller.

defanstan pas ile çıkarken ya bekine atıp onun oyun kurmasını beklersin yada merkezden delerek geçersin.bizim hatamız pva'ya güvenmek oldu kesinlikle solda rierra tarzı ergün penbe tarzı bir oyuncuya ihtiyacımız var.

dün yediğimiz gollerde pva ve taylanın hataları var hele ki taylan son 4 maçta hatalı pas rekoru kırdı resmen.

acilen dmc almalıyız.gedson olursa çok daha iyi olur

Abi anlıyorum belli konularda oyuncuların kabiliyetleri yeterli kalmıyor ama oyun planımız iyi değil. Yani geriden oyun kurarken takım bu kadar statik olmaz ki birileri içe kaçacak boş pozisyona alacak pas opsiyonu yaratacak kimse ne yaptığını bilmiyor teknik heyet yetersizliği de söz konusu olabilir. Selçuk ve Necati'nin iyi bir taktisyen olduğunu düşünmüyorum yönetimin bu konuda harekete geçip teknik heyete takviye yapması lazım. En azından dün çıkan kadro yaş olarak da oldukça genç bir yaş grubuydu hiç yapılmıyorsa rakibe pres uygulayabilirdik onu da yapmadık 2. yarı hiçbir şey yapmadık.

Morita için ne kadar istiyorlar acaba ?

Fener Morita işi yatmış heralde , Morita , Harroui , Halil yapıp kapatsak mı ?

Arkadaslar günaydin. Genel olarak kötü sonuclarda forumun en heyecanli ve olumsuz üyelerinden biri oldugumu düsünüyorum yanliz dün alinan beraberlik konusunda daha dikkatli davranmak isterim. Fazla hazirlik maci oynamadan girdigimiz su Fikstüre bir göz atmanizi dilerim. Hoca Johnstone maci sonu New Yorkun yarisini yaptik demisti. Bu sürec icinde birakin New Yorkun yarisini, net bir dünya turu atmis olduk. 4 Hafta icinde 7 mac oynamisiz ve 19.000 kilometre yol yapmisiz. Dile kolay.

05-08-21 Johnstone
12-08-21 Johnstone dep
16-08-21 Giresun dep
19-08-21 Randers dep
23-08-21 Hatay dep
26-08-21 Randers
29-08-21 Kasimpasa (dep)
Sıkışık fikstürün bahane olmayacağı sorunlarımız var. Mahalleden 11 çıksa gol yiyecek bir takımız. 9 maç yapmışız resmi olarak, 14 gol yemişiz. Geçen seneden beri bireysel hatadan kaç gol yedik sayamadım.

Abi anlıyorum belli konularda oyuncuların kabiliyetleri yeterli kalmıyor ama oyun planımız iyi değil. Yani geriden oyun kurarken takım bu kadar statik olmaz ki birileri içe kaçacak boş pozisyona alacak pas opsiyonu yaratacak kimse ne yaptığını bilmiyor teknik heyet yetersizliği de söz konusu olabilir. Selçuk ve Necati'nin iyi bir taktisyen olduğunu düşünmüyorum yönetimin bu konuda harekete geçip teknik heyete takviye yapması lazım. En azından dün çıkan kadro yaş olarak da oldukça genç bir yaş grubuydu hiç yapılmıyorsa rakibe pres uygulayabilirdik onu da yapmadık 2. yarı hiçbir şey yapmadık.
oyun planımız da statik ben olsam rakip bu taktiği ısrarla uyguluyorsa hemen değişikliğe giderim uzun top atmaya başlarım bek oyuncularına eğer top kontrolünü sağlayamazsak o zaman taylan ve berkanın stoperlerimzi zorlandığında orta sahada boşluklara koşu yapıp dikine pas istemesi lazım.

antremanlarda 4 lü defans hattı ve üç orta sahaya karşı 10 kişilik takımla yani 7'ye karşı 10 ile maç yaptırırdım.

rakip defansa ve taylana baskı kuracak 7 kişilik takım da oyun kurmaya çalışacak bunu her gün denetirdim.

başka türlü bu buhranı aşamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt