Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın bugün de Gedson’u aldık diyeceğimiz bir pazartesi olması dileğiyle

oyun planımız da statik ben olsam rakip bu taktiği ısrarla uyguluyorsa hemen değişikliğe giderim uzun top atmaya başlarım bek oyuncularına eğer top kontrolünü sağlayamazsak o zaman taylan ve berkanın stoperlerimzi zorlandığında orta sahada boşluklara koşu yapıp dikine pas istemesi lazım.

antremanlarda 4 lü defans hattı ve üç orta sahaya karşı 10 kişilik takımla yani 7'ye karşı 10 ile maç yaptırırdım.

rakip defansa ve taylana baskı kuracak 7 kişilik takım da oyun kurmaya çalışacak bunu her gün denetirdim.

başka türlü bu buhranı aşamayız.
Teknik ekibimizde şu kadarcık temel bir refleksi akıledebilen tek bir kişinin olmaması inanılır gibi değil. Bütün takımlar ezberledi; GS defansına önde bas, topu Luyi'ye atsınlar Luyi'nin pas atacağı adamları marke edip topu kap.

Ama Terim her maç acaba "belki bu takım daha çözememiştir" diye ısrarla hatasına devam ediyor.

Bugün gelen oyuncularda çok ses olmayabilir ama, basındaki Diagne-Mostafa-Marcao bonservisle gitme haberlerinin doğru olup olmadığını anlarız. Bence bu üçlüden birine bonservisle veda edeceğiz bugün-yarın

Su takimin orta sahasini komple degistirmek lazim ama ne vakid var ne credit.
Ustune bide Diagne denen dangalak hala elimizde.

Fatih hocayı gerçekten tanıyamıyorum. Bu sadece saha içiyle alakalı değil. Kazanırsın, kaybedersin, iyi gün olur, kötü gün olur ama lider olarak ordunun en önünde durursun. Hoca son dönemde iyice bahane makinası oldu. Ordunun arkasına geçip saklanma taklidi yapıyor. Her şeyin cevabını transferde arıyor. Sonra transfer dönemi bitince Ocak ayında transfer dönemi açılacak, onu bekleyin diyor. Takımda eksik mevkiler var mıdır ? Olabilir vardır ama hocam sen her şeyi transferde arayamazsın. Sen ki yeri geldiğinde 18 yaşında çocukları sahaya atıp görev yükleyebilen biriydin. Şimdi adeta taraftar gibi oyuncu öğütme makinesine dönüştün. X gitsin Y gelsin, o da olmadı Y gitsin Z gelsin. Hocam nereye kadar o gitsin bu gelsin. Elindekilere değer kazandırmayı düşünmüyorsun, şımarık çocuklar gibi bu oyuncağı beğenmedim, diğer oyuncağı alın diyorsun. Aldığın sağ beki 6 ayda beğenmedin diye direkt siliyoruz ses etmeden ama hocam bu adamı alırken sen izlemedin mi ? İzlediysen niye 6 ayda Yedlin'i siliyoruz mesela ? Burada bir karar hatalı. Örnek olarak veriyorum sadece Yedlin'i. Yoksa Yedlin gelsin oynasın dediğim için falan değil yani.

2-0 öndeyken 2-2 kaldın, olabilir lig uzun maraton. Can sıkıcı mı evet ama bunun sebebini transferde ararsan yarın yine transfere sığınırsın. Organizasyonda sıkıntı var, yerleşimde sıkıntı var. Ben artık maç sonlarında transfer kelimesi duymak istemiyorum, hocadan oyunu anlatmasını istiyorum. Şunu şunu şunu yapamadık bu yüzden galip gelemedik demek zor olmasa gerek. Sürekli bireysel performansların değerlendirildiği (oyuncuların gömüldüğü), transfer sözleriyle maçın unutturulduğu basın toplantıları görmek istemiyorum.

Alınabiliyorsa 2 ortasaha alınmalı. Solbekte hocamızın gözdesi Ömer’e bile razıyım. Göbeği tutamıyorsan stoperlerin rakip forvetlerin ve ortasahanın kucağında oynar hep. Ne yapıp ne etsinler ayın 2’sine kadar 2 ortasaha takıma katsınlar.

Dün morutan’ın performansi güme gitti
Acayip 1 topcu, biraz daha oyuna odaklanip first touchlarda
çevre kontrolü yapsa 3 yil sonra 12-15m euroya satilir

bi tane sağlamından orta saha alıp gerisini hocaya bırakalım. gene başarısız oluyosa goodbye deriz artık.

Transferle işlerin çözüleceğine inanmıyorum ben. Kasimpasaya randersa bu kadar pozisyon vermenin transferle pek alakasi yok. Bu takim çalışmıyor. Genclere her zaman sabredelim ama hoca haketmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt