Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar biz neden çok kaleciye geri pas yapıyoruz. Diğer maçları izliyorum adamların kalecilerini bu kadar görmüyoruz. Bunun sebebi nedir? nasıl çözülür bu sorun. Atağa kalkıyoruz ne oluyor ne bitiyor top muslerada kalıyor.

Bu nelsonu tam çözemedim. tek hamlelerde iyi ama birebirlerde çok iyi değil. dün yenilen ilk golde hatalıydı bence. çok rahat bıraktı yusufu.

Ben stoper eleştirisi yapmama karari aldim. Her pozisyonda adamlari teke tek birakiyoruz. Bugun nellsonu fenere, fenerde ki atillayi bize koy, atilla her hafta küfür yer

Arkadaşlar biz neden çok kaleciye geri pas yapıyoruz. Diğer maçları izliyorum adamların kalecilerini bu kadar görmüyoruz. Bunun sebebi nedir? nasıl çözülür bu sorun. Atağa kalkıyoruz ne oluyor ne bitiyor top muslerada kalıyor.
Muslera'nın ayağı iyi olsa o ısrarı anlayacağım ama ayakları da rezalet. Neye güvenerek bu riskli anlayışa devam ediyoruz merak konusu.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gol atamayip üstüne savunmada bu kadar bireysel hata yaparsak bir cacık olmaz bizden.. Resmen zorla gol yiyoruz ya rakipler atsın diye ekstra uğraş veriyoruz 2 mactir nispeten iyi oynamamiza ragmen bu sefer de cagnenin kazmaligindan farka gidecek maçları kılı kılına bitiriyoruz..

Fatih hocayı gerçekten tanıyamıyorum. Bu sadece saha içiyle alakalı değil. Kazanırsın, kaybedersin, iyi gün olur, kötü gün olur ama lider olarak ordunun en önünde durursun. Hoca son dönemde iyice bahane makinası oldu. Ordunun arkasına geçip saklanma taklidi yapıyor. Her şeyin cevabını transferde arıyor. Sonra transfer dönemi bitince Ocak ayında transfer dönemi açılacak, onu bekleyin diyor. Takımda eksik mevkiler var mıdır ? Olabilir vardır ama hocam sen her şeyi transferde arayamazsın. Sen ki yeri geldiğinde 18 yaşında çocukları sahaya atıp görev yükleyebilen biriydin. Şimdi adeta taraftar gibi oyuncu öğütme makinesine dönüştün. X gitsin Y gelsin, o da olmadı Y gitsin Z gelsin. Hocam nereye kadar o gitsin bu gelsin. Elindekilere değer kazandırmayı düşünmüyorsun, şımarık çocuklar gibi bu oyuncağı beğenmedim, diğer oyuncağı alın diyorsun. Aldığın sağ beki 6 ayda beğenmedin diye direkt siliyoruz ses etmeden ama hocam bu adamı alırken sen izlemedin mi ? İzlediysen niye 6 ayda Yedlin'i siliyoruz mesela ? Burada bir karar hatalı. Örnek olarak veriyorum sadece Yedlin'i. Yoksa Yedlin gelsin oynasın dediğim için falan değil yani.

2-0 öndeyken 2-2 kaldın, olabilir lig uzun maraton. Can sıkıcı mı evet ama bunun sebebini transferde ararsan yarın yine transfere sığınırsın. Organizasyonda sıkıntı var, yerleşimde sıkıntı var. Ben artık maç sonlarında transfer kelimesi duymak istemiyorum, hocadan oyunu anlatmasını istiyorum. Şunu şunu şunu yapamadık bu yüzden galip gelemedik demek zor olmasa gerek. Sürekli bireysel performansların değerlendirildiği (oyuncuların gömüldüğü), transfer sözleriyle maçın unutturulduğu basın toplantıları görmek istemiyorum.
Foruma hoşgeldin Efe, çokta güzel yazmışsın. Bu senin bahsettiğin şeyi yıllardır söylüyoruz ama malesef değişen birşey olmuyor. Daha düne kadar bunları yazanları Terim'ciler pişman ediyordu. Artık pek sesleri çıkmıyor sanırım onlarda hataları görmeye başladılar. Sorun aslında hata yapmak değil, hata yaptığını kabul etmeyip bunun tekrarında ısrar etmek, yanlışından dönmemek.

Bugün mali olarak bu durumda olmamızın sebeblerinden biri de Terim'in bu bahsettiğin şımarıkça tutumudur. Yazın kendi kurduğu takımı kışın "pardon" deyip bozar durur. Her sene aynı terane. O aldırdığı adamları yönetim satamayınca sürekli zarar ederiz. Yıllardır onun gönlünü hoş tutmak için yönetimler aşırı borçlandılar.

Ben kendisini sever sayardım, kazandırdığı başarıları unutmam mümkün değil ama herşeyinde bir sınırı var. Birtek onun egosunun bir sınırını göremedik. Fakir babasına her istediğini aldıran şımarık bir çocuğun ailesini borç batağına sokacağı gibi kulübü bu duruma soktu.

kaan ayhan nöbeti diye degistirebilir miyiz basligi pls

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Ortasaha yok oyunu açamıyorlar, saha da olan adamlar boşa çıkmıyor ve doğal olarak ayağında top olanlar adamlar geriye dönüyor. Ortasaha da gelen topla hızla rakip sahaya gidebilecek kuvvetli bir adamın olsa bu kadar kaleciye pas gelmez. Adamların boşa çıkmaması taç atışlarında bile çok belli oluyor. Taçı rakibe atıyoruz. Bir de hocanın takım üzerinde yarattığı stres yüzünden kimse sorumluluk almak istemiyor.

Avrupa için tranfer diyoruz da bu takıl ligde ışık vermiyor ki. Avrupa için olacaksa alternatif oyunculardan 2-3m baglanip lig için de gedson israrla istenmeli.
Misal ozan transferi çok elzem bana kalırsa fırsat transferi budur. 2sinden sonra alınabilir.
Hocanın avrupayı takacagini dusunmuyorum 3.olup yolumuza bakacağız iste. 5-6 oyuncu daha geleceğini düşünüyorum.

Ben yusufu da isterdim. Babel+kiralık yunusu ver al adamı win-win budur.

Belkide alinan beraberlik hayirli oldu. Ilk yariyi 4-0 önde kapatsaydik belkide transfer bile yapilmayacakti.
her maçtan sonra alınan yenilgi-beraberlik hayırlı oldu diyoruz. farkındamısınız? 4-0 bitseydi 4-2 4-3 falan yenerdik. bu takım böyle oynarsa her maçta gol yer o net

Şu maç taraftarlığını bırakmamız lazım. Sanki hiçbirşey oynamayan bir takıma sahipmişiz gibi enseyi karartmanın ne gereği var. Evet büyük takım 2-0 ı yakalayınca bunu korumalı ve yakaladığı fırsatları değerlendirip farkı açmalı, ve böyle basit hatalar ile goller yememeli. Ama diyoruz ya genç takımız. Rangers maçının 2.yarısı ve Kasımpaşa maçının ilk yarısındaki tempomuzu ve oyunumuzu maçın geneline yayarsak seyrine doyum olmayan bir takım olacağız. Bu da başarılabilir. Bence Aliou Dieng, Gedson ve Halil benzeri transferler ile bu oyun çok güçlü hale gelecek.Potansiyeli çok yüksek olan genç oyuncu sayımız çok fazlalaştı. Sabır etmemiz lazım. Ben yönetimimize, Fatih Terim hocamıza ve oyuncularımıza çok güveniyorum. Morutan, Cicaldau, Nelsson, Sacha Boey, Kerem, Barış Alper Yılmaz, Gedson, Halil, Emre Kılıç, Mostafa..... Çok heyecen verici çok..... En büyük Galatasaray...... 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun...
:tbr:

Yorgunluğun ust duzey oldugu,duzinelerce kacan golden ve hatalardan yenen gollerden sonra,yanlis oyuncu degisiklikleriyle sansizca 2-2 biten bi mac sonrasi hocanin küskün cocuklar gibi transfer hakkinda umutsuzca konusmasi sinirimi bozdu.hani taraftari mutlu edecek bi cok oyuncu aciklanacakti?berabere bitti diye mac transfere mi küstünüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt