Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.813
- 912
- 1.683
Bu nelsonu tam çözemedim. tek hamlelerde iyi ama birebirlerde çok iyi değil. dün yenilen ilk golde hatalıydı bence. çok rahat bıraktı yusufu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nelsonu tam çözemedim. tek hamlelerde iyi ama birebirlerde çok iyi değil. dün yenilen ilk golde hatalıydı bence. çok rahat bıraktı yusufu.
Muslera'nın ayağı iyi olsa o ısrarı anlayacağım ama ayakları da rezalet. Neye güvenerek bu riskli anlayışa devam ediyoruz merak konusu.Arkadaşlar biz neden çok kaleciye geri pas yapıyoruz. Diğer maçları izliyorum adamların kalecilerini bu kadar görmüyoruz. Bunun sebebi nedir? nasıl çözülür bu sorun. Atağa kalkıyoruz ne oluyor ne bitiyor top muslerada kalıyor.
Foruma hoşgeldin Efe, çokta güzel yazmışsın. Bu senin bahsettiğin şeyi yıllardır söylüyoruz ama malesef değişen birşey olmuyor. Daha düne kadar bunları yazanları Terim'ciler pişman ediyordu. Artık pek sesleri çıkmıyor sanırım onlarda hataları görmeye başladılar. Sorun aslında hata yapmak değil, hata yaptığını kabul etmeyip bunun tekrarında ısrar etmek, yanlışından dönmemek.Fatih hocayı gerçekten tanıyamıyorum. Bu sadece saha içiyle alakalı değil. Kazanırsın, kaybedersin, iyi gün olur, kötü gün olur ama lider olarak ordunun en önünde durursun. Hoca son dönemde iyice bahane makinası oldu. Ordunun arkasına geçip saklanma taklidi yapıyor. Her şeyin cevabını transferde arıyor. Sonra transfer dönemi bitince Ocak ayında transfer dönemi açılacak, onu bekleyin diyor. Takımda eksik mevkiler var mıdır ? Olabilir vardır ama hocam sen her şeyi transferde arayamazsın. Sen ki yeri geldiğinde 18 yaşında çocukları sahaya atıp görev yükleyebilen biriydin. Şimdi adeta taraftar gibi oyuncu öğütme makinesine dönüştün. X gitsin Y gelsin, o da olmadı Y gitsin Z gelsin. Hocam nereye kadar o gitsin bu gelsin. Elindekilere değer kazandırmayı düşünmüyorsun, şımarık çocuklar gibi bu oyuncağı beğenmedim, diğer oyuncağı alın diyorsun. Aldığın sağ beki 6 ayda beğenmedin diye direkt siliyoruz ses etmeden ama hocam bu adamı alırken sen izlemedin mi ? İzlediysen niye 6 ayda Yedlin'i siliyoruz mesela ? Burada bir karar hatalı. Örnek olarak veriyorum sadece Yedlin'i. Yoksa Yedlin gelsin oynasın dediğim için falan değil yani.
2-0 öndeyken 2-2 kaldın, olabilir lig uzun maraton. Can sıkıcı mı evet ama bunun sebebini transferde ararsan yarın yine transfere sığınırsın. Organizasyonda sıkıntı var, yerleşimde sıkıntı var. Ben artık maç sonlarında transfer kelimesi duymak istemiyorum, hocadan oyunu anlatmasını istiyorum. Şunu şunu şunu yapamadık bu yüzden galip gelemedik demek zor olmasa gerek. Sürekli bireysel performansların değerlendirildiği (oyuncuların gömüldüğü), transfer sözleriyle maçın unutturulduğu basın toplantıları görmek istemiyorum.
Belkide alinan beraberlik hayirli oldu. Ilk yariyi 4-0 önde kapatsaydik belkide transfer bile yapilmayacakti.
her maçtan sonra alınan yenilgi-beraberlik hayırlı oldu diyoruz. farkındamısınız? 4-0 bitseydi 4-2 4-3 falan yenerdik. bu takım böyle oynarsa her maçta gol yer o netBelkide alinan beraberlik hayirli oldu. Ilk yariyi 4-0 önde kapatsaydik belkide transfer bile yapilmayacakti.
Şu maç taraftarlığını bırakmamız lazım. Sanki hiçbirşey oynamayan bir takıma sahipmişiz gibi enseyi karartmanın ne gereği var. Evet büyük takım 2-0 ı yakalayınca bunu korumalı ve yakaladığı fırsatları değerlendirip farkı açmalı, ve böyle basit hatalar ile goller yememeli. Ama diyoruz ya genç takımız. Rangers maçının 2.yarısı ve Kasımpaşa maçının ilk yarısındaki tempomuzu ve oyunumuzu maçın geneline yayarsak seyrine doyum olmayan bir takım olacağız. Bu da başarılabilir. Bence Aliou Dieng, Gedson ve Halil benzeri transferler ile bu oyun çok güçlü hale gelecek.Potansiyeli çok yüksek olan genç oyuncu sayımız çok fazlalaştı. Sabır etmemiz lazım. Ben yönetimimize, Fatih Terim hocamıza ve oyuncularımıza çok güveniyorum. Morutan, Cicaldau, Nelsson, Sacha Boey, Kerem, Barış Alper Yılmaz, Gedson, Halil, Emre Kılıç, Mostafa..... Çok heyecen verici çok..... En büyük Galatasaray...... 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun...