Efe Kılıç
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 1.273
- 1.275
- 563
Hoşbulduk renktaş sağolasın. Ben de hocayı gerçekten çok severim ve bunları söylemem de onu sevdiğim için zaten. Çünkü şu son yıllarda basın toplantılarına çıkan adam bizim tanıdığımız hoca değil. Yeni teknik direktör olmuş, kendini kanıtlamaya çalışan, ürkek hocaların yapacağı açıklamaları yapıyor. E Fatih hoca bu değil ki. Sen bu ülkeye bir daha göremeyeceği UEFA kupasını getirmiş adamsın, sayısız şampiyonluk, kupa getirmiş adamsın. Yani bir başarısızlığı üstlenmek senin karizmanı çizmez. Yanlış anlaşılmasın geçmişte yaşayalım demiyorum ama zaten tarihe geçmiş bir adamsın. Şimdi kariyerinin sonuna yaklaşırken böyle bir adamın sahada birkaç oyuncuyu hedef alıp, aradan kendini kurtarmak için bunları bizim önümüze atmasını, her puan kaybında transfere sığınmasını, yok zemin yok hava sıcaklığı gibi şeylerde derman aramasını ben ona yakıştıramıyorum.Foruma hoşgeldin Efe, çokta güzel yazmışsın. Bu senin bahsettiğin şeyi yıllardır söylüyoruz ama malesef değişen birşey olmuyor. Daha düne kadar bunları yazanları Terim'ciler pişman ediyordu. Artık pek sesleri çıkmıyor sanırım onlarda hataları görmeye başladılar. Sorun aslında hata yapmak değil, hata yaptığını kabul etmeyip bunun tekrarında ısrar etmek, yanlışından dönmemek.
Bugün mali olarak bu durumda olmamızın sebeblerinden biri de Terim'in bu bahsettiğin şımarıkça tutumudur. Yazın kendi kurduğu takımı kışın "pardon" deyip bozar durur. Her sene aynı terane. O aldırdığı adamları yönetim satamayınca sürekli zarar ederiz. Yıllardır onun gönlünü hoş tutmak için yönetimler aşırı borçlandılar.
Ben kendisini sever sayardım, kazandırdığı başarıları unutmam mümkün değil ama herşeyinde bir sınırı var. Birtek onun egosunun bir sınırını göremedik. Fakir babasına her istediğini aldıran şımarık bir çocuğun ailesini borç batağına sokacağı gibi kulübü bu duruma soktu.