Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma hoşgeldin Efe, çokta güzel yazmışsın. Bu senin bahsettiğin şeyi yıllardır söylüyoruz ama malesef değişen birşey olmuyor. Daha düne kadar bunları yazanları Terim'ciler pişman ediyordu. Artık pek sesleri çıkmıyor sanırım onlarda hataları görmeye başladılar. Sorun aslında hata yapmak değil, hata yaptığını kabul etmeyip bunun tekrarında ısrar etmek, yanlışından dönmemek.

Bugün mali olarak bu durumda olmamızın sebeblerinden biri de Terim'in bu bahsettiğin şımarıkça tutumudur. Yazın kendi kurduğu takımı kışın "pardon" deyip bozar durur. Her sene aynı terane. O aldırdığı adamları yönetim satamayınca sürekli zarar ederiz. Yıllardır onun gönlünü hoş tutmak için yönetimler aşırı borçlandılar.

Ben kendisini sever sayardım, kazandırdığı başarıları unutmam mümkün değil ama herşeyinde bir sınırı var. Birtek onun egosunun bir sınırını göremedik. Fakir babasına her istediğini aldıran şımarık bir çocuğun ailesini borç batağına sokacağı gibi kulübü bu duruma soktu.
Hoşbulduk renktaş sağolasın. Ben de hocayı gerçekten çok severim ve bunları söylemem de onu sevdiğim için zaten. Çünkü şu son yıllarda basın toplantılarına çıkan adam bizim tanıdığımız hoca değil. Yeni teknik direktör olmuş, kendini kanıtlamaya çalışan, ürkek hocaların yapacağı açıklamaları yapıyor. E Fatih hoca bu değil ki. Sen bu ülkeye bir daha göremeyeceği UEFA kupasını getirmiş adamsın, sayısız şampiyonluk, kupa getirmiş adamsın. Yani bir başarısızlığı üstlenmek senin karizmanı çizmez. Yanlış anlaşılmasın geçmişte yaşayalım demiyorum ama zaten tarihe geçmiş bir adamsın. Şimdi kariyerinin sonuna yaklaşırken böyle bir adamın sahada birkaç oyuncuyu hedef alıp, aradan kendini kurtarmak için bunları bizim önümüze atmasını, her puan kaybında transfere sığınmasını, yok zemin yok hava sıcaklığı gibi şeylerde derman aramasını ben ona yakıştıramıyorum.

Şu takıma orta saha alın aloooooo transfer sezonu bitecek hala adam yok orta sahada uyumayın biz dün geceden beri uyuyamadık siz nasıl uyuyorsunuz

Nelssonun 7 ettiği yerde kaanda beş çok rahat eder.şampiyonluk gidecek hala kaan gibi adamı istemeyyenler var.
Çok enteresan düşünceye sahip taraftarımız var.Kaan en baştan alınsaydı aynı kişiler emin ol kaanı överlerdi.Şimdi almadığımız veya alamadığımız için beğenmemezlik yapıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kadar net .Kaan i 5 e alacaksin hem sağ bekini yedekleyecek hem stoperde oynayacak iddia ediyorum orta sahada da on libero da sırıtmaz 3 5 2 ye de döneriz kaanla gerekirse .
Marcao sat Kaan ile yedek kaleci al birde 6 numara tmm

kaan ayhan iyi stoper falan değil sınır olmasa da edeceği max 3 milyon euro

44518566-2129-42B8-A64B-5AD3BA572E92.webp
F7D0F308-04F9-4452-B8D8-051048435994.webp

Kerem çok içe giriyor şu işi bi düzene koymak lazım yav. Ortasahaya bakın 4 topçu arka arkaya dizilmiş

Son düzenleme:
bu takım sadece 6 numara alsın ama saglam 6 numara alsın yeter bence... bide takımı geriden pasla başlatma sevdasında vazgecsin FT yeter.
farkındasyanız baskı yapan takımlar bizi cok cok zorlar
defanstan pas ile çıkılmaya çaşılması gayet normal bence. Doğru yapabilmek önemli. Boş alanlara İleri koşu yapacak orta sahalara topu aktarabilmek lazım. Sonrasında kanatlara veya araya sarkıtılacak toplarla kaleye inmeye çalışmalı takım. Aksi halde şuanda olduğu gibi ya topu kaybederiz yada defansta eveleyip geveleriz. ileri top taşıyabilmek koşu yoluna top atabilen regista lazım, orta sahaların ip gibi sert pas atacak ayağa, top kontrolü, arkası dönük top alıp hızlı şekilde dönebilen adamlar lazım. Tatik ezberlenecek. Adam rakip kaleye hızlı şekilde döndüğünde ne yapacağını ezbere bilecek. Bunlar yok bizde şimdilik. Bizimkiler 2 metredeki adama pası atıp, hiç kıpırdamadan aynı yerde topu geri alıyor. bu pasın amacı ne olabilir anlamak mümkün değil.

Fatih hoca ve yönetim aslında herşeyi iyi düşünmüş alinacaka oyuncular gençleşme vs hepsi doğru fakat sıralama strateji tamamen facia takimin acil.ihtiyaclari önce alınır fatih hocam bu dünyanın heryerinde böyle bu takımın 2 3 yıldır acil 2 ihtiyacı vardı onlibero ve skor yapan duran top aran oyuncu ,temmuz ayında ilk transfer 6 numara olmalıydı 6 numara olmadan bu takım sezon sonu gol yeme rekoru kirar
Malesef ekonomik durumlardan dolayı oncelikden ziyade hangisi ciddiye binerse o zaman alınıyor mesela morutan 15 den açtılar ağızlarını 3.5 a kadar düştü o konuda yönetimi eleştirmem ama Avrupa da liste verilecek o zamana kadar yetistirmeleri laizm

Bu nelsonu tam çözemedim. tek hamlelerde iyi ama birebirlerde çok iyi değil. dün yenilen ilk golde hatalıydı bence. çok rahat bıraktı yusufu.
Danimarkalilar alan savunması yaparlar ama takımdaki oyuncuların bir çoğu çok yeni Nellson milli takıma kadar yükselmiş bir oyuncu bence en iyi transferlerden biri

Dieng'i mi alıyorsunuz, baska birini mi alıyorsunuz kimi alıyorsanız alın, bi tane taş gibi dmc alın bu takıma. Sadece lig olsa anlarım, haftada 1 maçla dünkü gibi ölü bir 2. Yarı olmaz, gel gelelim avrupa maçları var, fikstür sıkışık, her avrupadan sonra böyle olacaksa işimiz var.

Transfer ayın 2sine kadar gelirse Avrupa’yı da önemsiyoruz derim. 2sinden sonra gelirse biz Avrupa’ya havlu atmışız derim.
Fatih hoca belki eleştirilecek çok özelliği vardır ama Avrupayi her daim önemser en son eleştirilecek konudur Türkiye de bunu düşünen başka bir hoca olmadi

2 gün kaldı.Ozan,Gedson,Halil konusunda ve gidenlerle ilgili en küçük gelişme yok.Kasımpaşa rezaletinden sonra bi kötü rüya da transfer konusunda görmeyiz umarım.

Fatih hoca belki eleştirilecek çok özelliği vardır ama Avrupayi her daim önemser en son eleştirilecek konudur Türkiye de bunu düşünen başka bir hoca olmadi
Dün zaten bahaneyi hazırladı, şampiyonlar ligi kurası gibi kura çektik falan filan. Hoca artık bahane uyduruyor, iş yapmıyor. Belli de olmaz Avrupa’ya havlu atalım lige odaklanalım demiş olabilir. Beklerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt