Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu diengin tekniği top dağıtması eldekilerden daha kötü böyle aptalca bi transfer yapmayız diye umuyorum

defanstan pas ile çıkılmaya çaşılması gayet normal bence. Doğru yapabilmek önemli. Boş alanlara İleri koşu yapacak orta sahalara topu aktarabilmek lazım. Sonrasında kanatlara veya araya sarkıtılacak toplarla kaleye inmeye çalışmalı takım. Aksi halde şuanda olduğu gibi ya topu kaybederiz yada defansta eveleyip geveleriz. ileri top taşıyabilmek koşu yoluna top atabilen regista lazım, orta sahaların ip gibi sert pas atacak ayağa, top kontrolü, arkası dönük top alıp hızlı şekilde dönebilen adamlar lazım. Tatik ezberlenecek. Adam rakip kaleye hızlı şekilde döndüğünde ne yapacağını ezbere bilecek. Bunlar yok bizde şimdilik. Bizimkiler 2 metredeki adama pası atıp, hiç kıpırdamadan aynı yerde topu geri alıyor. bu pasın amacı ne olabilir anlamak mümkün değil.
Bu takımın yıllardır en büyük sorunu, takım boyunu çok uzun tutarak oynaması; öncelikle bu 'langırt' anlayışının düzeltilmesi lazım. Stoperle en öndeki oyuncu arasında 60 metre mesafe varken pas oyunu oynayamazsın; daha iyi oyuncularla bir tık daha gelişir ama yine yetmez. biz 60, rakip 40 metre mesafe ile oynadığı zaman, sanki rakip takım daha fazla sayıda oyuncu ile oynuyormuş gibi, genellikle topun etrafında fazladan 1-2 oyuncusu bulunuyor; bu sayede yarı amatör düzeyde takımların bile ne kadar zorlayabildiğini gördük...

Tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok, yapılacak şey belli. Ancak bunu yapacak kişi sorunu hala sadece oyuncu kalitesinden ibaret zannediyor veya acizliğini öyle örtmeye gayret ediyor. Eskiden körü körüne itaat eden bir çoğunluk vardı, artık o desteği de kalmadı. Muazzam bir kariyer ancak bu kadar değersizleştirilebilir...

Takımı tamamlarsak bu gençlerin piyasasını hazırlarız. Yoksa başarısız görünürler ve değerleri artmaz, talibi de olmaz.

bazı arkadaşlar dünkü puan kaybını çok önemsemiyor ama dün sadece 2 puan kaybetmedik bu takımın sağlam 6 numara olmadan takımın yetersiz olacağını da görmüş olduk
Transfer dönemi bitmeden bunu görmek bir kazanç. Olumlu yönden bakmak lazım ama önemli olan bunu teknik heyetin de görmesi

Hoca sürekli “ben 3 tane 8’le oynamak istiyorum“ demiyor muydu? Dün puan kaybı olunca 6 noyu kastederek “o bölge benim için çok önemli, melo, fernando...vs” oldu. Kafa binbeşyüz!

okay gene oynayamıyo, çok beğendiğim bi herif değil de 3.5-4 trink para versek pl'e filan yok yere kiralamaktan çok bzize satmak ister bence vigo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt