Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazla da harcamisiz. Tudor döneminde 40m harcamistik galiba. Daha bi 12.5-17.5 harcanir. Harcanmasi lazim. Seneye satmadan kimseyi alamayiz bankalar birligi anlasmasi yuzunden
O dönem 40 harcadik da bir 20 de satışlardan kazanç olmustu yani bu dönemle ayni miktarlar suana kadar tabi bonservis olarak maasda uçurum var aralarinda.

Fenerbahçe maçının özetini izledim de, Serdar'ın yaptığı hareket yüzünden geçen sene bize kaç tane penaltı verildi. Yeter ulan ya.
Serdarın dünkü yaptığı ve bizim maçta donka yaptığı penaltı ve kırmızı kart değilse Marcaonun yaptığı Marcaoya faul olur ancak. Göz göre göre şerefsizlik yapıyorlar.

Cidden Yunus , Bartuğ ve Eren, Mahmut için ne düşünülüyor merak ediyorum.
digerlerini bilmiyorum fakat yunus gecen sezon adanada banko oynadı ciddi katkı verdi skor yaptı hocamız bu sene 1 dk bile oynatmadı sagolsun
muhammed örnegi gibi kişisel takmış gibi görünüyor oyuncuya

Yazılan 10 mesajın 8inde yalan/yanlış bilgi, olmayacak varsayımlar var.

- Kaan'ı niye almıyormuşuz, SATMIYORLAR? Siz internette Kaan gelmeli yazdınız diye adamlar satmak zorunda olmuyor.
- Hoca 6 numara istemişmiş, ya okuduğunuzu ya dinlediğinizi anlamıyorsunuz, orta sahaya adam bakıyoruz dedi, Melo, Fernando gibi 6 numara demedi
- Harroui konusunda da resmi açıklamaya rağmen haberimin arkasındayım diyen bir GS düşmanına inanıp hayıflanmak da müthiş hareket.

Sassuolo Kaan Ayhan’i birakmiyor zorla mi Kaan’i alacaksiniz anlamadim ki. Anca 6-7 milyon euro’ya onay verebilirler ama bu para Kaan Ayhan icin deger mi? Degmez. Gecen de dedigim gibi GSC’de iki oyuncu cok abartiliyor, biri Kaan Ayhan digeri Ianis Hagi.

Muslera
Boey, Ozan, Nelsson, PVA
Transfer
Cicaldau, Berkan
Morutan, Halil, Kerem

Ozan Norwiche giderse artik kariyeri biter. Onlarda düserse adami yürüyen Relegation olarak görürler ve transfer etmezler.

Acil geriden oyun kurabilen sert ortasaha gelsin. Oyunu artık stoperler kurmasın.

Takım birbirine çok uzak oynuyor. Baskı altında Taylan da Berkan da yumuşak kalıyor ve saçmalıyorlar. Defansla ilerisi arasına güzel bir kontakt lazım. Gedson lazım işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt