Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala herşey körü körüne savunmakdan bıkmayacaksınız.
Marcao ilk önce ayakda kalmayı becersin ondan sonra oyun kursun.
Oyun kuran adam görmesek bize yuttıracaksınız iyi oyun kuruyor diye

Nelssonda kurar ozanda kurar onun kurduğu oyunu.
Hepsini geçtim..o kadrodaki orta sahalar zaten onların stoperlerin işini kolaylaştıracak.

Ozan gibi bir adam şu ligde fark yaratır.Hala kalmışsın marcaoyu övüyorsun.

Daha kavga rezilliğinede girmedim.orayada girersem çıkamayız.
Hala savunuyorsunuz şu adamı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aman Reis Marcaoyu Keremi dovdu diye ve kotu performansindan dolayi elestirme seni Tinerci Ilan eder o Doktor denen Vatandas.Gorende diyecek Marcao oynarken harika top cikariyorduk.Marcaodan sonra boyle oldu

Bence alparslan omer ya da barış emre kilic oğulcan ile 8 yabanci olur. Ya da şu an ki gibi taylan berkan aynı anda olur

Bizim bu geri tarafla oyun kurmamiz mümkün gözükmüyor. Marcao gelirse bir nebze çözülür. Taylanin yaptigi hatalari artik saymayi unuttum. Dün yaptığı hatalarin aynisini ilk 2 haftada da yapti. Geçen sene bu kadar hata yapmıyordu. Bildiğin sarhoş gibi cikiyor taylan sahaya.

Bizim bu geri tarafla oyun kurmamiz mümkün gözükmüyor. Marcao gelirse bir nebze çözülür. Taylanin yaptigi hatalari artik saymayi unuttum. Dün yaptığı hatalarin aynisini ilk 2 haftada da yapti. Geçen sene bu kadar hata yapmıyordu. Bildiğin sarhoş gibi cikiyor taylan sahaya.
Taylan basit bir adam. Rakipler çözmüş işte bütün mesele bu. Yap baskıyı eli ayağına dolaşsın

avrupada transfer dönemi yarın kapanıyo demi
Marcao diagne satışı olucaksa olsunda önümüze bakalım

En geç yarın Gedson gelir, Burak Elmas’a güveniyorum, şu ana kadar elimden geleni yaptı, son ve kritik hamleyi de yapacaktır.

Yazılan 10 mesajın 8inde yalan/yanlış bilgi, olmayacak varsayımlar var.

- Kaan'ı niye almıyormuşuz, SATMIYORLAR? Siz internette Kaan gelmeli yazdınız diye adamlar satmak zorunda olmuyor.
- Hoca 6 numara istemişmiş, ya okuduğunuzu ya dinlediğinizi anlamıyorsunuz, orta sahaya adam bakıyoruz dedi, Melo, Fernando gibi 6 numara demedi
- Harroui konusunda da resmi açıklamaya rağmen haberimin arkasındayım diyen bir GS düşmanına inanıp hayıflanmak da müthiş hareket.
aynen dogru zaten sassulo kaanın bölgesine oyuncu bile almadı 10 versek bile satmayabilirler
fakat asıl anlamadıgım hoca gedson konusunda costadan sözmü aldı acaba size verecez gibisinden cunku zaman iyice daraldı yani gedson olmadı diyelim alternatifimiz hazırmı acaba !! merak ediyorum cünkü takımın en eksık bölgesi şu an

ortsahaya birini alamazsak yine son sezonlarda olduğu gibi bu sezon da önemli bir mevki eksiği ile sezona başlayıp ocak dönemini beklemeye koyuluruz

Yerli kaleci de Gedson transferi kadar önemli hale geldi.
Muslera eski formunda olsa bile zaman zaman yedeğe çekmemiz gerekecek ligde.
İrfan Can mı olur, başkası mı olur bilmiyorum ama scout ekibi kimi öneriyorsa alınsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt