Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K.pasa maçında 2-0 sonrası kotuyduk ama cidden sans yok bizde de.. Rakipler ne zaman tehlikeli gelse gol oluyor savunmada yapılan her hata neredeyse gol oluyor akıl alır gibi değil cagne topu geveledi PVA gevşeklik yaptı 3-0 olacakken döndü 2-1 oldu ki kasimpasanin doğru dürüst atağı bile yoktu o anlarda ...Bunu bahane olsun diye söylemiyorum ama 2 yıldır büyük bir bahtsizligi da var üstümüzde hemen her saçmalık bizi buluyor yaw takımın en iyi 2 isminden cicaldau ishal olup çıkıyor kaç kulübün başına gelir böyle birşey sonra yorgun taylani almak zorunda kalıyoruz fb 3 haftadır leş gibi oynamasına rağmen bir şekilde 9 puanı topladı ..Savunma olarak cidden iyiler ama top da seviyor adamları 5 pozisyon bulsalar 4 ü gol oluyor ilginç bir sekilde

Dünkü maçta Diagne ne kadar kötü oynasa da ileride top tutma, top saklama, takıma karşı yarı sahada çoğalması için zaman kazandırma ve yaptığı defans arası koşularla kendini takım arkadaşlarına gösterme özelliği ile Muhammed’e göre daha birkaç adım ileride olduğunu gösterdi. Muhammet ileride top tutamadığı için yine oyuna Babel’i almak zorunda kaldık. Gerçi yine o da birşey yapamadı.

Ağustos 31 çekiyormuş ben de yarın 1 Eylül sanıyordum biraz mutlu oldum daha varmış o zaman Salı günü bombalar patlar. :)

Ben de yarin 1 Eylül saniyordum ondan bugün bütün havaleleri yolladim. Megerse yarin da yapabilirmisim.

Kulüptekiler de oh fazladan bir günümüz daha var diye düsünmüstür belki bizim gibi.

Gedson bir çok sorunu cozer, ozellikle topla katetme özelliği oldugu icin ama yine de 6 sart. Gedsonun da geleceğini sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt