Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.974
- 73.504
- 5.188
Tapatalktan nasıl yapıo knk ben epeydir soruyorum cevap verebilen yokTapatalk var mı? Orda çok kolay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tapatalktan nasıl yapıo knk ben epeydir soruyorum cevap verebilen yokTapatalk var mı? Orda çok kolay
Katılıyorum. tek pas ve hızlı oynayabilecek biri lazım ama. En önemli eksiğimiz bu bence. Orta da üçgen yapıp, top çıkarmakta bile zorlanıyoruz. Topu zor kaybetsek, defansa bu kadar iş düşmeyecek.ortsahaya birini alamazsak yine son sezonlarda olduğu gibi bu sezon da önemli bir mevki eksiği ile sezona başlayıp ocak dönemini beklemeye koyuluruz
Forum seçmeden tapatalkta ilk girişte sağ altta profil simgesi var.Tapatalktan nasıl yapıo knk ben epeydir soruyorum cevap verebilen yok
jesus'a küfretsek çarpılır mıyız.
Ortasaha defansa çok uzak oynuyor. Yakın oynamaya çalışınca da eli ayağına dolaşan 6 numaralarımız var. Bize dediğin gibi orada iyi pas yapabilen ve akıllı soğuk kanlı adam lazımKatılıyorum. tek pas ve hızlı oynayabilecek biri lazım ama. En önemli eksiğimiz bu bence. Orta da üçgen yapıp, top çıkarmakta bile zorlanıyoruz. Topu zor kaybetsek, defansa bu kadar iş düşmeyecek.
Belki de Gedson meselesinde ciddi yok katedilmiştir.Bu Harrouri ile ilgilendiğimizi sanmıyorum ben. Toplamda 4 milyona bitecek transfer, hoca gerçekten istese alınırdı illa. Belki alternatif listede vardır ama öncelik olduğunu sanmam. Cica'ya 6.5 verip aldık, Gedson'a verseler 8-10 ödeyebilecek durumdayız. Para sıkıntımız yok yani.
Erken bunama filan mı var sizde? Bir de 5 kişi şu mesajı beğenmiş.Madem savunma önü almaya niyetlendin hoca Lemina'yı niye almadık? adam Nice'te çok iyi başladı 5'e almışlar Galtier akıllı adam Lemina gibi adam kaçar mı çok yazık. Hem genç sayılır hem tecrübe hem kalite yazık oldu.
heaa?seri - lemina gelmek istiyor niye almıyoruz
morutandan ortasaha olmaz
cicada iyi değil hep söylüyorum cicadan olmaz
Gizli Gedson mu demek istiyorsun.Ilk yari Morutan ve Cica sayesinde cok kolay pozisyonlara girdik 2.yari durduk.Cicaldau için atıp tutanlar şimdi cicaldau çıkmasa kaybetmezdik diyor. Tipik gsc görüşü. Bu adam takımda gizli pres yapıp top kapan orta sahada beyin görevi adam. 3 5 haftaya anlayacaksınız ne kadar önemli olduğunu takım için