Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina daha bu yaz Nice'e bonservisiyle transfer oldu ,gelmek istediğini nerden çıkardın?seri - lemina gelmek istiyor niye almıyoruz
morutandan ortasaha olmaz
cicada iyi değil hep söylüyorum cicadan olmaz
Komik değilseri - lemina gelmek istiyor niye almıyoruz
ya işkembeden sallıyor yok cica morutan olmazmışLemina daha bu yaz Nice'e bonservisiyle transfer oldu ,gelmek istediğini nerden çıkardın?
Bu biraz sacma olmamis mi senceseri - lemina gelmek istiyor niye almıyoruz
Bir o kadar da hatası var. Kerem hücümda ferrari defansta tofaş. Futbol bir takım oyunudur.Marcao yuzunden herkes Kereme salliyor .Maci aciyorsun bakiyorsun girdigimiz butun pozisyonlarda Kerem var.
Diagneyi soktugumuz gibi M.oyuda sokabilsek pozisyona oda leblebi gibi atacak ama olmuyor.Yada M.o Diagne kadar bile gol sezisi yok nerde duracagini bilmiyor.Ben çogu sorunun arkadan o topu sorunsuz bir sekilde çikartacak OS ile cözülebilecegini düsünüyorum. Su an Muslera aut atisi kullandiginda bile yüregimiz agzimiza geliyor kesinlikle katiliyorum. Ayrica Bu takima leblebi gibi gol atacak bir forvet sart oglu sart.
saçma biraz nazik kalmışBu biraz sacma olmamis mi sence
Biraz öyle oldu. Marcaonun suçunu Keremin hatalarını ön plana çıkararak aklama çabası. Marcao yediği bokun cezasını çekmek zorunda ve çekiyor.Marcao yuzunden herkes Kereme salliyor .Maci aciyorsun bakiyorsun girdigimiz butun pozisyonlarda Kerem var.
Ya birakin Marcao olayindan once hic biriniz bunlari gormeyordunuz simdi mi gormeye basladiniz.Bir o kadar da hatası var. Kerem hücümda ferrari defansta tofaş. Futbol bir takım oyunudur.