Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson, Halil olabiliyorsa bu dönem için yeterli olabilir. Hocanın biraz da öz kaynaklara eğilmesi gerekir.

Ozan için çok yanlış bir tercih Norwich zaten sezon başı küme düşmeyi kabullendi Buendia'yı satıp yerine adam almayarak. E oraya gidip piyasa yapma şansında yok gelen geçen 2-3 atıyor. Schalke'de hatalı karar verdi bence yazık olacak çocuğa.

Ben çogu sorunun arkadan o topu sorunsuz bir sekilde çikartacak OS ile cözülebilecegini düsünüyorum. Su an Muslera aut atisi kullandiginda bile yüregimiz agzimiza geliyor kesinlikle katiliyorum. Ayrica Bu takima leblebi gibi gol atacak bir forvet sart oglu sart.
Diagneyi soktugumuz gibi M.oyuda sokabilsek pozisyona oda leblebi gibi atacak ama olmuyor.Yada M.o Diagne kadar bile gol sezisi yok nerde duracagini bilmiyor.

Marcao yuzunden herkes Kereme salliyor .Maci aciyorsun bakiyorsun girdigimiz butun pozisyonlarda Kerem var.
Biraz öyle oldu. Marcaonun suçunu Keremin hatalarını ön plana çıkararak aklama çabası. Marcao yediği bokun cezasını çekmek zorunda ve çekiyor.

Keremin top kayıplarına çözüm bulması şart ama golleri ve yarattığı gol pozisyonları es geçilemez

Kerem’de bizim Marcao’da arayı bağlayabilecek bir Başkan bir hoca yok mı bu takımda. Getirin Yanyana sarılsınlar, kucaklaşsınlar, tamamdır. Marcao kesinlikle oynamalı, ceza Marcao’ya değil bize kesiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt