Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem nerede pas vermesi nerede şut çekmesi gerektiğini, hangi pozisyonlarda nasıl top istemesi gerektiğini öğrenmeli acilen. Bir de sürekli tepki göstermesi cidden sinir bozucu olmaya başladı, daha bu yaşta hakemi aldatmaya çalışıyor basit hareketlerle.
Geçen sezon sonunda başlayan aşırı bir özgüven sorununu sürekli dile getirdim. Sürekli pas istemesi pas atmayan arkadaşına eliyle sürekli tepki göstermesi bu yıl dozunu artırmış görünüyor. Bunun acilen törpülenmesi lazım.

üstüne bir de bu kendini yere atmaları alışkanlık haline getirirse işimiz var

Ft-pres
Pres-6no
Buda bir klasik ,adamın oyun anlayışı bu

emre suat okan yoksa
Melo
Fernado olmalı

gedson-berkan-?

Ya hadi abicim asıl sen boş yapıyorsun. Marcao %1milyon haksızdır. Cezasını da çekecektir. Ama Kerem'in gol sevinci falan bunlar normal şeyler değil. Adam çıktı özrünü diledi. Bu herifin kinci olduğu belli. Zaten karadenizliler genelde kinci olur. Bu da öyle. Ben Kerem'in karakterinin düzgün olduğunu düşünmüyorum. Kerem'in Galatasaray'a bağı olduğunu da düşünmüyorum. Kerem burayı bir basamak olarak görüyor. Yarın öbür gün kadıköye geçiş yapsa şaşırmam.

Kendini yere atması falan bunları saymıyorum bile.

Pek hos bir iddia olmamis acikcasi. Degisik acidan bakildiginda Kerem kadar ruhlu oynayan olmadigi yorumu da yapilabilir. Gol sevincleri böyle de yorumlanabilir. Ne takildiniz su cocugun gol sevincine be. Yusuf Yazici her hafta Y isareti yapiyor. Normal seyler bunlar.

Boey Marcao Nelson Pva olacak o hat. Lig maçların da arada Alpaslan ve Ömer orada oynayabilir. Elzem olan ortasaha orayı dolduramazsak arkamızı çok doldururlar.

Geçen sezon sonunda başlayan aşırı bir özgüven sorununu sürekli dile getirdim. Sürekli pas istemesi pas atmayan arkadaşına eliyle sürekli tepki göstermesi bu yıl dozunu artırmış görünüyor. Bunun acilen törpülenmesi lazım.

üstüne bir de bu kendini yere atmaları alışkanlık haline getirirse işimiz var
Marcao olayından sonra kendini daha da yukarıda görmeye başladı ki bu hiç hoş değil. Hoca da sürekli 11 çıkarıp sanki "sen haklısın bu takımın vazgeçilmezisin" imajı yaratıyor.

Bu kadar agir elestiriler olmuyordu en azindan.Kerem ilk 11 cikmadiginda neden Kerem yok diye cogu kisi agliyordu.Sen duzenli bir sekilde elestiriyorsun senin yorumlarini okuyorum .Ama diger arkadaslarKerem konusunda bos elestiri yapiyor benim lafim onlara .
Birader sen forumun komiseri misin? Durmadan kimin kimi veya neyi nasil elestirebilecegi ile ilgili ahkam kesiyorsun? Konudan bagimsiz, Kerem'i cok severim.

Bak ben de seni elestireyim, Emre Akbaba övüyordun durmadan hatta elestirenleri "bos yapmak" ile itham ediyordun her mac basliginda. Su forumdaki en bos yapan uye sensin. Bos yapma artik ve insanlara hakaret etmeyi, kufretmeyi birak.

Ya hadi abicim asıl sen boş yapıyorsun. Marcao %1milyon haksızdır. Cezasını da çekecektir. Ama Kerem'in gol sevinci falan bunlar normal şeyler değil. Adam çıktı özrünü diledi. Bu herifin kinci olduğu belli. Zaten karadenizliler genelde kinci olur. Bu da öyle. Ben Kerem'in karakterinin düzgün olduğunu düşünmüyorum. Kerem'in Galatasaray'a bağı olduğunu da düşünmüyorum. Kerem burayı bir basamak olarak görüyor. Yarın öbür gün kadıköye geçiş yapsa şaşırmam.

Kendini yere atması falan bunları saymıyorum bile.
Varsayimlarla gelme bana ben sahada oynanan oyuna bakarim suan takimin en iyisi Kerem.En etkili oyunucmuz Kerem.Marcaonun yaptigi gibi Marcaoyu savunanlara saglam bi dayak atsamda sonra gitsem onlardan ozur dilesem beni affetseler.

Pek hos bir iddia olmamis acikcasi. Degisik acidan bakildiginda Kerem kadar ruhlu oynayan olmadigi yorumu da yapilabilir. Gol sevincleri böyle de yorumlanabilir. Ne takildiniz su cocugun gol sevincine be. Yusuf Yazici her hafta Y isareti yapiyor. Normal seyler bunlar.
inan o gol sevinci normal değil. Bir gönderme niteliğindeydi. İnsan mimiği yorumlayanlar da bir görürse eminim içteki öfkenin dışa vurumu gibi bişeydi.

229486A9-E717-43A8-A86A-6E073BB0A78A.webp
083D1897-A81A-4CD6-BD51-57F5DBC45AC6.webp

Nereden nereye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt