Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dün paşa bunun kendini attığı pozisyonda topu taca atmayıp gol atsa herkes sövüyor olurdu

ben daha psv maçında marcao olayı yokken bu çocuğun saha içi davranışları sıkıntılı demiştim

kimse yeteneksiz demiyor zaten ama unutmayalım emre mor yetenek olarak 10 tane kerem çıkarırdı cebinden şimdi nerelerde

keremde emre mor potansiyeli çok fazla birilerinin buna haddini bildirmesi gerekiyor

tabiki marcao gibi değil o latife ve abartı ama o gün marcao ile sorun yaşamasa bir gün başkasıyla yaşayacak

takımın kendisi ile ilişkisi gözle görülür şekilde sıkıntılı bence

Varsayimlarla gelme bana ben sahada oynanan oyuna bakarim suan takimin en iyisi Kerem.En etkili oyunucmuz Kerem.Marcaonun yaptigi gibi Marcaoyu savunanlara saglam bi dayak atsamda sonra gitsem onlardan ozur dilesem beni affetseler.
Ya konuyu nereye çekiyorsun. Aptal mısın yazdıklarımı oku. Adam %1milyon haklı diyorum. Kerem sonuna kadar haklı. Saha dışında da olsa haklı içindeyken kat kat haklı. Ama ben Kerem'in bu olayı kapatmaya çalışacağını düşünmüyorum. Bir Riera karakteri göstermeyecek.

marcao kerem olayında belli etmesede hoca bence kerem tarafında ,keremden misal hicbir paylasım gelmedi yada hic konusmadı

hoca dahil herkes kereme tamamen haklısın gözüyle bakıyorlar sanırım

inan o gol sevinci normal değil. Bir gönderme niteliğindeydi. İnsan mimiği yorumlayanlar da bir görürse eminim içteki öfkenin dışa vurumu gibi bişeydi.
Bence bu gol sevinci olayi cok daha farkli. Yeni nesil yetenekler kendilerine özel gol sevincleri uygulamaya basladi. Eskiden de vardi bunlar tabi ama bu olay tamamen marketing/pazarlama ile alakali hatta menejer tavsiyesi bile olabilir. Gol sevincine fazla takilmamak lazim. Bizim icin önemli olan Keremi Avrupaya ciddi bir bonservis ile pazarlamak. Sonrasinda ne olursa olsun pek umrumuzda olmamali acikcasi profesyonel hayat böyle yürüyor. Ha ayri bir konu olarak Kerem satildiginda gittigi takimdan bizden baska bir türk takimini gitmesini engelleyen maddeler koyulmali.

Geçen sezon sonunda başlayan aşırı bir özgüven sorununu sürekli dile getirdim. Sürekli pas istemesi pas atmayan arkadaşına eliyle sürekli tepki göstermesi bu yıl dozunu artırmış görünüyor. Bunun acilen törpülenmesi lazım.

üstüne bir de bu kendini yere atmaları alışkanlık haline getirirse işimiz var
Kaptırdığı topun arkasından da koşmuyor. Bu konuda ciddi bir şekilde uyarılmalı.

Ek olarak, bekine yardım da etmiyor. Dün bekine yardım etseydi bu kadar rahat gelemezlerdi kanattan. Herif Messi gibi ilerde bekliyor. Ulan daha dün 1 bugün 2. Bir tarafları arşa değmeye başladı veledin.

Gedson'u gecen sene Gedson yapan sey bence ne teknıgı, ne de oyun gorusu falan degıldı. Mudafada tum pıs ıslerı o yapıyordu. Top kaybettıgımızde anı presle atakları baslamadan bıtırıyordu. Hızlı hucumlarda top kesıyordu ve gecıs hucumlarında eksık kalmıyorduk. kolay kolay.

Daha ıyısı bu butcelerle ımkansız bence.

Birader sen forumun komiseri misin? Durmadan kimin kimi veya neyi nasil elestirebilecegi ile ilgili ahkam kesiyorsun? Konudan bagimsiz, Kerem'i cok severim.

Bak ben de seni elestireyim, Emre Akbaba övüyordun durmadan hatta elestirenleri "bos yapmak" ile itham ediyordun her mac basliginda. Su forumdaki en bos yapan uye sensin. Bos yapma artik ve insanlara hakaret etmeyi, kufretmeyi birak.
Sana kufredemedigim icin ozur dilerim.Unal Aysal kilikli adam

10481.jpg
1630320892011.webp

dün paşa bunun kendini attığı pozisyonda topu taca atmayıp gol atsa herkes sövüyor olurdu

ben daha psv maçında marcao olayı yokken bu çocuğun saha içi davranışları sıkıntılı demiştim

kimse yeteneksiz demiyor zaten ama unutmayalım emre mor yetenek olarak 10 tane kerem çıkarırdı cebinden şimdi nerelerde

keremde emre mor potansiyeli çok fazla birilerinin buna haddini bildirmesi gerekiyor

tabiki marcao gibi değil o latife ve abartı ama o gün marcao ile sorun yaşamasa bir gün başkasıyla yaşayacak

takımın kendisi ile ilişkisi gözle görülür şekilde sıkıntılı bence
Katıldığım noktalar var ben de saha içi davranışlarının geçen sezon sonundan beri gelişmini dikkatle gözlemliyorum.

Benim derdim Marcaonun yaptığının Kerem üzerinden normalleştirilmesi.

Ya konuyu nereye çekiyorsun. Aptal mısın yazdıklarımı oku. Adam %1milyon haklı diyorum. Kerem sonuna kadar haklı. Saha dışında da olsa haklı içindeyken kat kat haklı. Ama ben Kerem'in bu olayı kapatmaya çalışacağını düşünmüyorum. Bir Riera karakteri göstermeyecek.
..

Katıldığım noktalar var ben de saha içi davranışlarının geçen sezon sonundan beri gelişmini dikkatle gözlemliyorum.

Benim derdim Marcaonun yaptığının Kerem üzerinden normalleştirilmesi.

yok yav o tabiki normal değil sinirle yazılıyor

dün ekran başında çıldırdım mesela o pozisyonda

Ligde büyük takım olma özelliğimizi kaybetmemize yönelik başlık var ki ciddiye alıp o başlığa yazmaya gerek yok. Gerçekten taraf olmadan takım dahi tutmadan lige bakan herhangi biri Galatasaray ve diğerleri der, en kötü sezonumuzda bile. Ufak sendelemelerde bu kadar düşmeyin renktaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt