Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Club Brugge genc oyuncu almaya devam ediyor.

7EA0FCB4-D5CD-4585-B046-30686EDFCDCC.webp

6 noya futsalcı bulalım bari

u19da göktan mı ne vardı

orda topu sırtı dönük hop diye alıp yüzlerni kaleye dönüyolar

rengim biz belli ki 6 no almayacağız kaanı alıp 3lüye dönelim

hem elimizdeki beklere uygun
hem rakip karşılarken az kalmayız
hem top çıkarırken 1 kişi fazla oluruz

kaan nel marcao
boey berk ged pva
cica moru
halil

hatta bana göre barış hem sol kanatı hem sağ kanadı oynar onu da değerlendirebiliriz yerli gerekirse böylece ön tarafa mohammed ya da diagne de olabilir

Üstadlara 1 sorum var;

Gedson gelirse bu top çıkarma işi çözülür mü?
Çözülmez.Son iki sezonda Donk-Marcao gibi iki pasör stoper ile oynuyorduk, öyleki Kadıköy'de Fener bile ön alanda pres yapamıyordu.Üzerine pres yapan takımlara karşı Onyekuru gibi bir cezalandırıcı vardı(Donk'un Başakşehir maçında Onyekuru'ya asisti hâlâ gözümün önünde).
Şimdi iki düz stoper var elde.Gedson 8 numara,rakip sahada kalma süresini, dönen topları almayı ve yine olumlu kullanmayı başarır ancak stoperlerin önünden top alamaz.
Bizim yapmamız gereken iki şey var önde basan takımlara karşı.Ya Van Anhold gibi bir oyun kurucu üzerinden kuracağız ya da orta sahayı rakip takım yarı sahasına yerleştirip uzun vurup dönen topu alacağız (rakip önde çok oyuncu ile basarsa bu sefer geride düşen toplarda eksik kalır).Üzerine de Onyekuru'yu kaçırdık ama benzeri Nndao gibi cezalandırıcı da alırsak tadından yenmez.

Düne kadar çoğunuz Taylan iyi, yeterli diyordunuz şimdi 2 senedir DOS yok diyorsunuz

Güleyim mi üzüleyim mi anlamadım

sana barış alper kanat beki olur mu diye sormuştum bir ara

gördüğüm kadarıyla bu çocuk sağda da solda sa bu işi yapar gibi

6 no gelmezse kurtuluşu 3lüde görüyorum

Futbolcular topu dikmek veya taca atmaktansa olmeyi tercih edecek durumdalar. Baski aninda cok nadir inisiyatif kullanip uzun top atiyolar. Ne olursa olsun kisa top oynanmasi isteniyor. Mac boyu dikkat edin stoperlere kaleciye ve on liberoya.

Her topu dikin demiyoruz elbette, zaten çoğu macta rakipler max 10-15 dk onde basabiliyor. O anlarda kisa oynamak, pasla cikmaya calismak felaketi beraberinde getiriyor. Cunku bunu yapabilecek ne kaleci, ne stoper ne de on libero var. Hicbir zaman da olmasi mumkun degil. Bunu 90 dakika her sartta duzgun bicimde yapabilecek bir ekip kurmak icin ciddi butceye ihtiyac var.
Bence sadece Seri+Marcao olsa yeter pva-boey-marcao-nelson-seri hattı net çıkar topla. Tabii olmayacak bir transfer şu an yabancı sınırı vs.

Hoca pas oyunu saçmalığı üzerinden oyuncuların kafayı yıkamış durumda bu çok açık dün taylanin pozisyonunda Taylan bam güm vurmama sebebide o aman topu sisirmeyelim pasla çıkalım stoperlerin saçma sapan musleraya dönme sebebide o hoca pas yapmadan bam.gum vurani yazıyor galiba kara tahtaya

Dieng işi olacak bence, hissediyorum.
Scout ekibine güveniyorum. Ama Mustafa Demirtaş adamı beğenmemiş, o konu aklımı kurcalıyor.
Sinan yilmazda Gecen sene Hoca Gedsonu neden aldi anlayamadim dedi .Galatasarayin aradigi oyuncu degil Dedi ama Gedson gecen sene baya is yapti.Mustafa Demirtas ve Sinan Yilmaz Boey icin ofansi iyi degil dediler ama suan ofansta cok iyi gozukuyor adam.Yani onlarda yanilabiliyor bazen.

Rizespor Başkanı Tahir Kıran: "Galatasaray'ın, Tahkim Kurulu üyeleriyle ile ilgili yaptığı bir şikayet yok. Yalan yere bir bardak suda fırtına kopartıyorlar. Bizim paramızı ödememek için yapıyorlar. Bu, büyük Galatasaray camiasını yönetenlere yakışmıyor."

Rizespor Başkanı Tahir Kıran: "Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir de bu konularda henüz tek bir adım atmış değil. Galatasaray'ı kendi şovu için kullanıyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt