Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.225
- 39.472
- 3.993
6 numara alamazdak UEFA ya bir telgraf çekelim biz katılmaktan vazgeçtik affimizi istiyoruz başka seneye inşallah deme şansımız olsa ne iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen sanki oyun kurucu muslera gereksiz gereksiz geri-yan paslar ağır oynamalar sıktı artıkmusleraya bu kadar fazla geri pas yapılırsa 1 de olmaz 2 de olmaz 3 de golu yersin. Bizim maçlarda bizim kaleci mübarek stoper gibi hep oyunda pas yapıyor sağa sola
6 noya futsalcı bulalım bari
u19da göktan mı ne vardı
orda topu sırtı dönük hop diye alıp yüzlerni kaleye dönüyolar
Transfer yapın lannn
Keyfim yok Mozart'ın iç karartıcı postlarına rastlamayayım diye 2-3 saatte bir giriyorum yine bir haber yok
Belhanda varyokmu şöyle takımında formayı kaptırmıs hocasına kızmıs kendini tekrar ispat etmek isteyen babayiğit bir ortasaha?
Çözülmez.Son iki sezonda Donk-Marcao gibi iki pasör stoper ile oynuyorduk, öyleki Kadıköy'de Fener bile ön alanda pres yapamıyordu.Üzerine pres yapan takımlara karşı Onyekuru gibi bir cezalandırıcı vardı(Donk'un Başakşehir maçında Onyekuru'ya asisti hâlâ gözümün önünde).Üstadlara 1 sorum var;
Gedson gelirse bu top çıkarma işi çözülür mü?
Düne kadar çoğunuz Taylan iyi, yeterli diyordunuz şimdi 2 senedir DOS yok diyorsunuz
Güleyim mi üzüleyim mi anlamadım
Bence sadece Seri+Marcao olsa yeter pva-boey-marcao-nelson-seri hattı net çıkar topla. Tabii olmayacak bir transfer şu an yabancı sınırı vs.Futbolcular topu dikmek veya taca atmaktansa olmeyi tercih edecek durumdalar. Baski aninda cok nadir inisiyatif kullanip uzun top atiyolar. Ne olursa olsun kisa top oynanmasi isteniyor. Mac boyu dikkat edin stoperlere kaleciye ve on liberoya.
Her topu dikin demiyoruz elbette, zaten çoğu macta rakipler max 10-15 dk onde basabiliyor. O anlarda kisa oynamak, pasla cikmaya calismak felaketi beraberinde getiriyor. Cunku bunu yapabilecek ne kaleci, ne stoper ne de on libero var. Hicbir zaman da olmasi mumkun degil. Bunu 90 dakika her sartta duzgun bicimde yapabilecek bir ekip kurmak icin ciddi butceye ihtiyac var.
yeni hoca gelicek şimdi onu salmazlarBelhanda var![]()
en önemli yere transfer yapmadık ama. Gelenlere kimsen,n birşey dediği yok zaten. Ama ortasaha en elzem yerlerden bir tanesi10 transfer yaptık, hala taraftar transfer transfer diye bağırıyorsa ortada yanlış bişeyler var demektir. 3-4 senedir bu takımın eksikleri bitmedi bitmiyor, üstelik heryıl 10-12 transfer yapıyoruz.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forumda dusmanlarim cogaliyor hepsine Hodru Meydan diyorum.
Sinan yilmazda Gecen sene Hoca Gedsonu neden aldi anlayamadim dedi .Galatasarayin aradigi oyuncu degil Dedi ama Gedson gecen sene baya is yapti.Mustafa Demirtas ve Sinan Yilmaz Boey icin ofansi iyi degil dediler ama suan ofansta cok iyi gozukuyor adam.Yani onlarda yanilabiliyor bazen.Dieng işi olacak bence, hissediyorum.
Scout ekibine güveniyorum. Ama Mustafa Demirtaş adamı beğenmemiş, o konu aklımı kurcalıyor.