Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz ara vermek lazım. Gideyim iki gün yoğun işle ilgileneyim de transferler gelsin.

Şu Doktorada ayri bi ayar oluyorum kim bana laf sokmaya calissa aninda like verme girisiminde. ama hepinizin hakkindan gelecegim.simdi 27 yasindayim buraya geldigimde 17 yasinda bir velettim sizin gibilere birakmam bu foruma.Futboldan cok anlamayabilirim ama Galatasaray askimi kimse tartisamaz.17 yasinda cocukkende sizin gibiler ustume geldi ip ban aldim geri dondum Gene donerim.Ustume gelip durmayin Ulan.

Şu Doktorada ayri bi ayar oluyorum kim bana laf sokmaya calissa aninda like verme girisiminde. ama hepinizin hakkindan gelecegim.simdi 27 yasindayim buraya geldigimde 17 yasinda bir velettim sizin gibilere birakmam bu foruma.Futboldan cok anlamayabilirim ama Galatasaray askimi kimse tartisamaz.17 yasinda cocukkende sizin gibiler ustume geldi ip ban aldim geri dondum Gene donerim.Ustume gelip durmayin Ulan.
Sen ciddi bir ruh hastasısın

şizofrenik mesajlardan kaçınalım

nesin kardeşim sen hangi filmi çeviriyorsun bir yat uyu kendine gel

Stephen Eustaquio diye birinin peşine düşmüş Fenerbahçe ve adam box to box bir oyuncuymuş. Tam istediğimiz tarzda bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

tinercilerde çok komik vasat sol beki bırakıp başka vasata para ve yuksek maaş verdiler

Stephen Eustaquio diye birinin peşine düşmüş Fenerbahçe ve adam box to box bir oyuncuymuş. Tam istediğimiz tarzda bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Başkanları anlaşma yok demiş de nerden bizim istediğimiz tarzda bir oyuncu oldu bu adam

arkandayım üstat gerekirse forumu bi kaç parçaya bölüp barikat kurur orda chat yaparız

Şaka maka Morutan ilk maça rağmen ne güzel oynadı beyler be. Bu çocuk seneye falan tam uçar bozmazsa

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Acikcasi her Yeni gelen oyuncuya olumlu olumsuz yorum yapmadan biraz süre verilmesinden yanayim. 6-7 maç sonra eksikleri de belli olabilir daha fazla artilari da. Kanatta görev verilmesinden yana olabilirim. Iki Golde Morutan sag kanattan getirdigi toplarla geldi. Umarim Hoca merkezde harcamadan kanatta görev alir

nesin kardeşim sen hangi filmi çeviriyorsun bir yat uyu kendine gel
Seni biliyoruz zamaninda duyumculuk oynuyordun.Tiraş etme beni seni ilgilendirmeyen konulara atlama akbaba gibisiniz bi kisiyle tartisirken 10 kisi olup yirtik dondan cikarmis gibi alintilayorsunuz.Hangi film mi ceviryorsam ceviriyorum sanane birader.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt