Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitter muthis biryer
Morita da yalan oldu. Aytac black göreve
Sen ciddi bir ruh hastasısınŞu Doktorada ayri bi ayar oluyorum kim bana laf sokmaya calissa aninda like verme girisiminde. ama hepinizin hakkindan gelecegim.simdi 27 yasindayim buraya geldigimde 17 yasinda bir velettim sizin gibilere birakmam bu foruma.Futboldan cok anlamayabilirim ama Galatasaray askimi kimse tartisamaz.17 yasinda cocukkende sizin gibiler ustume geldi ip ban aldim geri dondum Gene donerim.Ustume gelip durmayin Ulan.
Sana ne oluyorSen ciddi bir ruh hastasısın
Şu Doktorada ayri bi ayar oluyorum kim bana laf sokmaya calissa aninda like verme girisiminde. ama hepinizin hakkindan gelecegim.simdi 27 yasindayim buraya geldigimde 17 yasinda bir velettim sizin gibilere birakmam bu foruma.Futboldan cok anlamayabilirim ama Galatasaray askimi kimse tartisamaz.17 yasinda cocukkende sizin gibiler ustume geldi ip ban aldim geri dondum Gene donerim.Ustume gelip durmayin Ulan.
nesin kardeşim sen hangi filmi çeviriyorsun bir yat uyu kendine gelŞu Doktorada ayri bi ayar oluyorum kim bana laf sokmaya calissa aninda like verme girisiminde. ama hepinizin hakkindan gelecegim.simdi 27 yasindayim buraya geldigimde 17 yasinda bir velettim sizin gibilere birakmam bu foruma.Futboldan cok anlamayabilirim ama Galatasaray askimi kimse tartisamaz.17 yasinda cocukkende sizin gibiler ustume geldi ip ban aldim geri dondum Gene donerim.Ustume gelip durmayin Ulan.
Başkanları anlaşma yok demiş de nerden bizim istediğimiz tarzda bir oyuncu oldu bu adamStephen Eustaquio diye birinin peşine düşmüş Fenerbahçe ve adam box to box bir oyuncuymuş. Tam istediğimiz tarzda bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Şu Doktorada ayri bi ayar oluyorum kim bana laf sokmaya calissa aninda like verme girisiminde. ama hepinizin hakkindan gelecegim.simdi 27 yasindayim buraya geldigimde 17 yasinda bir velettim sizin gibilere birakmam bu foruma.Futboldan cok anlamayabilirim ama Galatasaray askimi kimse tartisamaz.17 yasinda cocukkende sizin gibiler ustume geldi ip ban aldim geri dondum Gene donerim.Ustume gelip durmayin Ulan.
Acikcasi her Yeni gelen oyuncuya olumlu olumsuz yorum yapmadan biraz süre verilmesinden yanayim. 6-7 maç sonra eksikleri de belli olabilir daha fazla artilari da. Kanatta görev verilmesinden yana olabilirim. Iki Golde Morutan sag kanattan getirdigi toplarla geldi. Umarim Hoca merkezde harcamadan kanatta görev alirŞaka maka Morutan ilk maça rağmen ne güzel oynadı beyler be. Bu çocuk seneye falan tam uçar bozmazsa
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seni biliyoruz zamaninda duyumculuk oynuyordun.Tiraş etme beni seni ilgilendirmeyen konulara atlama akbaba gibisiniz bi kisiyle tartisirken 10 kisi olup yirtik dondan cikarmis gibi alintilayorsunuz.Hangi film mi ceviryorsam ceviriyorum sanane birader.nesin kardeşim sen hangi filmi çeviriyorsun bir yat uyu kendine gel