Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marcao kerem olayında belli etmesede hoca bence kerem tarafında ,keremden misal hicbir paylasım gelmedi yada hic konusmadı

hoca dahil herkes kereme tamamen haklısın gözüyle bakıyorlar sanırım
O gün yangın tayfaydım
Kerem karşılık verse daha iyi olucaktı aslında
Böyle mazlumu oynamak la başımıza bela olacak

Seni biliyoruz zamaninda duyumculuk oynuyordun.Tiraş etme beni seni ilgilendirmeyen konulara atlama akbaba gibisiniz bi kisiyle tartisirken 10 kisi olup yirtik dondan cikarmis gibi alintilayorsunuz.Hangi film mi ceviryorsam ceviriyorum sanane birader.
kardeşim burası forum atlarız da zıplarız da sevip sayar kucaga oturtur ders de veririz begenmiyorsan sevdigin insanlarla özelden chatleşebiliriin

ayrıca ben duyun vernen bilgi veririm pek de yanılmadım ..

kardeşim burası forum atlarız da zıplarız da sevip sayar kucaga oturtur ders de veririz begenmiyorsan sevdigin insanlarla özelden chatleşebiliriin

ayrıca ben duyun vernen bilgi veririm pek de yanılmadım ..
7 8 kisi toplaniyonuz kufur edincede bilezik gibi kalin geliyor hepinize benim seninle bi sorunum yok neden atliyorsun neden?

Istemiyordum seriyi ama simdi istesek adam oynamaya basladi
Akbaba'nın santrafor oynadığı maç bu herhalde

Çok iyi oynamıştı bu maçta da. Orta saha üstünlüğünü Seri sayesinde büyük maçların çoğunda vermedik, sertlikle değil vizyonla oldu bu.

Şu Doktorada ayri bi ayar oluyorum kim bana laf sokmaya calissa aninda like verme girisiminde. ama hepinizin hakkindan gelecegim.simdi 27 yasindayim buraya geldigimde 17 yasinda bir velettim sizin gibilere birakmam bu foruma.Futboldan cok anlamayabilirim ama Galatasaray askimi kimse tartisamaz.17 yasinda cocukkende sizin gibiler ustume geldi ip ban aldim geri dondum Gene donerim.Ustume gelip durmayin Ulan.
Bah hele bah bah
Geçen bana fazla dikkat çekiyorsun diye ima da bulunuyordun

gevşeyelim ,trident falan at ağzına

Şu Doktorada ayri bi ayar oluyorum kim bana laf sokmaya calissa aninda like verme girisiminde. ama hepinizin hakkindan gelecegim.simdi 27 yasindayim buraya geldigimde 17 yasinda bir velettim sizin gibilere birakmam bu foruma.Futboldan cok anlamayabilirim ama Galatasaray askimi kimse tartisamaz.17 yasinda cocukkende sizin gibiler ustume geldi ip ban aldim geri dondum Gene donerim.Ustume gelip durmayin Ulan.
kanka sen niye hep agresifsin

Acikcasi her Yeni gelen oyuncuya olumlu olumsuz yorum yapmadan biraz süre verilmesinden yanayim. 6-7 maç sonra eksikleri de belli olabilir daha fazla artilari da. Kanatta görev verilmesinden yana olabilirim. Iki Golde Morutan sag kanattan getirdigi toplarla geldi. Umarim Hoca merkezde harcamadan kanatta görev alir
İlk maçında da böyle güzel bir oyun takdir edilesi, sonuca odaklı oynayisi çok hoşuma gitti. İyi bir ortasaha kurgusuna sahip olmalıyız, muhtemel ilerde bahsedeceğimiz eksiklikleri minimuma indirebilmek için. Bu tarz bir oyuncuya özgürlükte gerekiyor çünkü. Arkasını iyi doldurmak lazım rakip kontralarına karşın, bol bol top kaybı da yapacak illa ki dar alanda çalım atmaya çalışırken vs.

Mevki konusunda da genel olarak sağ kanadı alacaktır Morutan, neredeyse her yerde oynuyor zaten iyi-kötü, bu da büyük bir şans bizim adımıza.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En guzelı 10 numara cıcaldau sag kanatta Morutanın oynaması ıkı oyuncu hucumda daha ıyı anlasır orta sahaya takvıye sart 6 numara ozellıklı yanında Berkan oynamalı

Akbaba'nın santrafor oynadığı maç bu herhalde

Çok iyi oynamıştı bu maçta da. Orta saha üstünlüğünü Seri sayesinde büyük maçların çoğunda vermedik, sertlikle değil vizyonla oldu bu.

baya iyi oynamıştık bu maç cockbaba -henry 2lisi ile 2 yalandan forvet gibi oynayan 1 gs vardı. galip gelmememiz tam bir gizem idi.

İlk maçında da böyle güzel bir oyun takdir edilesi, sonuca odaklı oynayisi çok hoşuma gitti. İyi bir ortasaha kurgusuna sahip olmalıyız, muhtemel ilerde bahsedeceğimiz eksiklikleri minimuma indirebilmek için. Bu tarz bir oyuncuya özgürlükte gerekiyor çünkü. Arkasını iyi doldurmak lazım rakip kontralarına karşın, bol bol top kaybı da yapacak illa ki dar alanda çalım atmaya çalışırken vs.

Mevki konusunda da genel olarak sağ kanadı alacaktır Morutan, neredeyse her yerde oynuyor zaten iyi-kötü, bu da büyük bir şans bizim adımıza.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok dogru bir yorum olmus Renktas. Hatalari da olacak top kayiplari da yapacak ama skora katkisi bir hayli yogun olacak gibi gözüküyor. Hayirlisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt