Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almamız gereken ortasaha daha çok pasör biri mi olmalı yoksa savunma kabiliyetleri öne çıkan bir oyuncu mu olmalı? Ben karar veremedim şuna.

Savunma kabiliyeti üst düzey biri ama az da olsa pasör de olmalı hoca defansın arasına sokup oyun kurma görevini de vericek ona.

Almamız gereken ortasaha daha çok pasör biri mi olmalı yoksa savunma kabiliyetleri öne çıkan bir oyuncu mu olmalı? Ben karar veremedim şuna.
Bence ikisinden de olacak ikisinide cok iyi yapan adamlar cok pahali ama bu bolgeye buyuk takimlarin artik gozden cikardigi kalite biri lazim fernadinho gibi ama is iste gecti

arkadaşlar çetinçalı bir twitinde Galatasarayın Harruri ile ilgisi yok demişti. Roterdamın hocasının dediği doğru olabilir

2 sene önce 3 tane 6 numara transferi ( Seri, Lemina, Nzonzi) yapan kulübün hepsinin gitmesinden sonra son iki yaz transfer döneminde 6 numaraya 1 tane bile oyuncu almaması da ilginç bir planlama.

6 numara gelmezse kaanli bir 3 lu savunma bana da mantıklı gelmeye başladı..Orta alandaki sıkıntı tolere edilebilir ilaveten PVA un açıkları daha az göze batar

Şuan maalesef istesekte alamayız kimse 2 gün kala oyuncusunu satmaz..
Hata üstüne hata.
Cicaldao için acele etmemek lazımdı adamı elemelerde de oynayamadım zaten az daha zorlayıp ucuza kapatsaydık hiç fena olmzdı aceleci davrandık bence. Nelsson için de aynı aceleciliği yaptık.
Yapmamız gereken önceliğimiz net kanat ve orta sahaydı bizim hatta falcaodan kurtulup ucuz maliyetli 3.bir yetenekli yedek oyuncu.
Takımın gol yeme rakibi karşılayamama ve oyun kuramama sorunu 1 senedir var ve ilk hamlelerimiz tamamiyle yanlış.
Cica konusunda acele ettiğimiz konusunda katılmıyorum, adamı başkası kapabilirdi.

Josef gecen kaybetti adam sinsi sessi geldi yakalandi adami orda bicti sariyi aldi bu kadar basit ama taylan oranin oyuncusu degil devsirme suc yok cocukta suc terimde
Kısmen katılırım. geçen seneden beri orda oynuyor. Artık bir şeyleri öğrenmiş olması lazım. Demek kendini geliştirmiyor. sana bir şey öğreten yoksa, ki biz de yok gibi duruyor, o zaman başka maçları seyretmeli. O bölgedeki iyi oyuncuları incelemeli, araştırmalı. Böyle geldim, böyle giderim olmaz. Yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt