Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya'da transferlerde fena sirkülasyon oluyor. DiMarzio falan dk başı haber geçiyor ama Manolas konusunda bir haber yok. Marcao'nun takımda kalması muhtemel gözüküyor.

Başakşehir forması giyen Junior Caiçara, sosyal medya hesabından yaptığı kulüp etik ve disiplin talimatını ihlal edici paylaşımından dolayı süresiz olarak kadro dışı bırakıldı ve para cezası aldı. Caiçara, Başakşehir’in savunma futbolu oynamaması gerektiğine yönelik paylaştım atmıştı.

"Savunmayı düşünerek oynamamalıyız, geçmişte böyle oynamıyorduk ve bu şekilde şampiyon olmuştuk."

Ilk 11e net 2 ortasaha lazim,kaleciyi de yerli yapmak lazim.gedson bütün sezonu kaldiramaz.hala tek ortasaha diyosunuz yav

Başakşehir forması giyen Junior Caiçara, sosyal medya hesabından yaptığı kulüp etik ve disiplin talimatını ihlal edici paylaşımından dolayı süresiz olarak kadro dışı bırakıldı ve para cezası aldı. Caiçara, Başakşehir’in savunma futbolu oynamaması gerektiğine yönelik paylaştım atmıştı.

"Savunmayı düşünerek oynamamalıyız, geçmişte böyle oynamıyorduk ve bu şekilde şampiyon olmuştuk."
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar - Türk atasözü

Hoca dun ortasahada rakibi bozmak icin aytaci da alabilirdi oyuna ki taylan yerine onu almaliydi.alpaslani bile alip ortsahaya koyabilirdi.alpaslan aslen ortasahaydi.rotasyonda adamda var ama kullanmiyor..emre kilinci hayata küstürdü. Ne tuhaf şeyler bunlar ya

Kısmen katılırım. geçen seneden beri orda oynuyor. Artık bir şeyleri öğrenmiş olması lazım. Demek kendini geliştirmiyor. sana bir şey öğreten yoksa, ki biz de yok gibi duruyor, o zaman başka maçları seyretmeli. O bölgedeki iyi oyuncuları incelemeli, araştırmalı. Böyle geldim, böyle giderim olmaz. Yazık
Ama bazi bolgeler vardirki sonradan ogrenmesi cok zordur bek stoper ve on libero hucumcu hucumun her yerinde iyi kotu oynar ama altyapidan o durusu o bilgiyi almadiktan sonra olmaz taylanda yapamaz 8 numara yedegi olur orda top kaptirda kimsede kizmaz

---------yerli kaleci----------
boey yerli stoper nellson van anholt
---------gedson dieng--------
morutan-----cicaldau-----kerem
------------mohamed--------
böyle yapmak zorundayız savunma hattını yabancılardan oluşturmak en büyük planlama hatasıydı...

Bu Zeki, Marcao'nun menajeri çağrıldı, Galatasaray Marcao'yu gönderecek diyor. Başka bir yerde buna benzer bir haber var mı? Sallıyor mu gene?

Takim daha cok yeni,ugur meleke de soz etti bundan.fbde sadece koreli kadroya eklenirken,biz 7-8 yeni adamla maclara çıkıyoruz.bunlarin beraber oynama alışkanlığı kazanmasi,uyum saglamasi,takimdaslik zaman alacak farkindayiz.Ama hocanin israrla musleradan başlayarak geriden oyun kurdurmaya calismasi,hem de ortsahasiz bunu yaptırması beni cileden cikardi.yanlis oyuncu degisikleri de hala devam ediyor.gercekten bunaldim
Takim yenide gecen senede top cikaramiyorduk gecen senede baski yedikmi dagiliyorduk hic birsey degismediki oyuncular degisti sonuc ayni elinde xhavi iniesta mi ar pas oyunu israri bunu cozemedim onde basan isiran kosan saldiran takim is yapiyor bu kadar basit gerektiginde topu sisirip ilerde basip bile is yaparsin ama inat iste

dün k.paşa'nın sol bekini fena bulmadım

ülkede çok fazla yerli sol bek yokken dikkat çekebilir bir anda. sonraki maçlarını da izlemek lazım.

Takim yenide gecen senede top cikaramiyorduk gecen senede baski yedikmi dagiliyorduk hic birsey degismediki oyuncular degisti sonuc ayni elinde xhavi iniesta mi ar pas oyunu israri bunu cozemedim onde basan isiran kosan saldiran takim is yapiyor bu kadar basit gerektiginde topu sisirip ilerde basip bile is yaparsin ama inat iste
Aynen

dün k.paşa'nın sol bekini fena bulmadım

ülkede çok fazla yerli sol bek yokken dikkat çekebilir bir anda. sonraki maçlarını da izlemek lazım.
benim de dşkkatşmş çekti. spikerin ağzından en fazla ismini duyduğum oyuncular biriydi. kim bu eren lan yeter artık diye baktım 21 yaşındaymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt