Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kötü ihtimal 8 gün var yahu.
Avrupada oynayacak kadro aşağı yukarı bugünün kadrosu en fazla bir takviye gelir gelirse. 3.lük kovalayacağız sonra ocakta limit neyse o kadar oyuncu bildiririz.
Orta sahadaki 1 oyuncu için 3 fırsatlar için 8 günümüz var.
Aynen, doğru söylüyorsun. Lig için sıkıntı zaten yabancı sınırı. Onun için de daha 8 gün var. Kalan 3 gün orta sahaya net transfer ya da transferler yetiştirilir, geri kalan yerli rotasyonu falan da 8 güne halledilir.

3 yabanci stoper de gereksiz. Donk gibi yedek kalmayi sorun etmeyen olsa neyse ama 3 tanesi lux.

Sporx İlk 11 d.webp

Bu yabancı sınırını çıkaranın

Marcaonun bu yıl dikiş tutması zor bence medya dahil herkes üzerine gidecektir keremle arasida ne durumda orasida meçhul yani marcaoyu kiraya verebiliriz.en uygunu

Şimdi mi aklımıza gelmiş bu takıma defansif orta sahanın lazım olduğunu ? Fatih Terim 'e kalsa Galatasaray 'ın geleceğini kuruyor, 3 yıllık planlama yapıyor ama dün dediğiyle bugün dediği birbirini tutmuyor

bazılarınız kızıcak belki ama bu kazma ön libero sevdası nerden geliyor diengi kastediyorum ya bi futbolcunun defansif özellikleri hücum yönüne agır basabilir ama 2 metre yanına pas atamayan adama futbolcu demem ben bu dieng futbolcuya benzemiyor .cigersiz bi kazmanın saga sola kosmasıysa 6 numara bişey demiyırum

BABEL DE GİTMELİ GARANTİ AYNEN DÜN GÖRDÜK MAÇA GİRDİ Bİ HALT YİYEMEDİ, ARTIK ŞUT TEHDİDİ DE YOK
babel ve falko gitmemekte israt etmeye devam etsinler. arenada taraftarin onunde gorucem ben onlari.
bos tribunler onunde sahada yuruyerek maci bitirmek kolay. 30k kisiden islik+kufuru bir yesinler akillarini baslarina gelir.

babel ve falko gitmemekte israt etmeye devam etsinler. arenada taraftarin onunde gorucem ben onlari.
bos tribunler onunde sahada yuruyerek maci bitirmek kolay. 30k kisiden islik+kufuru bir yesinler akillarini baslarina gelir.
FUTBOLCU ISLIKLAMAYA KARŞIYIM AMA BU İKİSİNE KARŞI SAHAYA GİRİP DÖVMELERİNİ BİLE İSTERİM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt