Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel, Falcao falan diyoruz da başta gitmesi gereken Muslera'dır. Aldığı maaşın karşılığını zerre vermiyor.
KANKA HERKES DÜZELİR MUSLERA BU KADAR KOLAY HARCANMAZ FALAN DİYOR DA RAKİPTE ALTAY GİBİ YERLİ GENÇ POTANSİYELLİ KALECİ VARKEN 35 YAŞINDAKİ ADAMA SABRETMEK DE BANA SAÇMA GELİYOR

Yalnız ozan norwich'e giderse bile bile lades demiş olur böyle saçma bir planlama olamaz.
Opsiyon 15 diyorlar bu herifler ligde kalamazsa schalkeye geri döner premier ligde birine kitleriz diye de düşünüyor olabilirler.
Geri döndüğünde 2 senelik sözleşmesi kalmış olacak yeni bir yara alırsa 6-7ye seneye alırız. :asd:

Yalnız ozan norwich'e giderse bile bile lades demiş olur böyle saçma bir planlama olamaz.
Opsiyon 15 diyorlar bu herifler ligde kalamazsa schalkeye geri döner premier ligde birine kitleriz diye de düşünüyor olabilirler.
Geri döndüğünde 2 senelik sözleşmesi kalmış olacak yeni bir yara alırsa 6-7ye seneye alırız. :asd:
O ÇOCUĞU KRAİYER OLARAK KİM YÖNLENDİRİYORSA DERHAL YANINDAN UZAKLAŞTIRMASI LAZIM. BU KADAR LEŞ TERCİHLER ARKA ARKAYA YAPILMAZ

KANKA HERKES DÜZELİR MUSLERA BU KADAR KOLAY HARCANMAZ FALAN DİYOR DA RAKİPTE ALTAY GİBİ YERLİ GENÇ POTANSİYELLİ KALECİ VARKEN 35 YAŞINDAKİ ADAMA SABRETMEK DE BANA SAÇMA GELİYOR
Duygusal tayfadan nefret ediyorum artık performans veremiyor top tuttuğu zaman sevinecek hale geldik yemin ederim. Çok acil kaleye yerli birini koyup sabretmek zorundayız başka yolu yok bunun.

burdan dönmez ustat

Gördüm hacı üstte açıklamayı da yaptım. Tam kerizce bir transfer. Yaşının genç olmasına güveniyor muhtemelen ama çocuk biraz pısırık ya dominant olması lazım çağlar gibi az biraz yavşaklık katmalı kendine ki yer edinsin.
Umarım iyi yerlere gelir de bu saçma salak takım seçimleriyle işi zor valla neyse ki gençliği var daha hala 21.
Ben olsam italya'ya falan kapak atardım. Hem gelişim sağlardı.

Kaleci İrfan
Stoper yerli oyuncu kaan olabilir, Arda olabilir ismi çıkmıştı
6 numara sürpriz isim Elneny olabilir
8 numara Gedson ama çok zor artık
Forvet Halil

Galasevgisinin yorumlarından çıkardığım isimler. 6 numara kesin almalıyız

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oncelıkle Muslera efsanedır Altay la kıyaslanması lazım ama Musleranın gıtmesı gerektıgı gercegını degıstırmıyor hem yaslanması hem aldıgı maas hem yabancı sınırı hem formsuzlugu dusunuldugunde

Duygusal tayfadan nefret ediyorum artık performans veremiyor top tuttuğu zaman sevinecek hale geldik yemin ederim. Çok acil kaleye yerli birini koyup sabretmek zorundayız başka yolu yok bunun.
Hayır baktık alınan oyuncu daha bok en azından muslera var lan deriz. Öbür türlüsü daha yaş iş elindeki alternatifler topa bomba muamelesi yapıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt