- 26 Kasım 2012
- 185.629
- 258.384
- 5.998
yaw kim gidior.... ha....?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KANKA HERKES DÜZELİR MUSLERA BU KADAR KOLAY HARCANMAZ FALAN DİYOR DA RAKİPTE ALTAY GİBİ YERLİ GENÇ POTANSİYELLİ KALECİ VARKEN 35 YAŞINDAKİ ADAMA SABRETMEK DE BANA SAÇMA GELİYORBabel, Falcao falan diyoruz da başta gitmesi gereken Muslera'dır. Aldığı maaşın karşılığını zerre vermiyor.
eyvah25 dk.

HERKES GİDER OMAR KALIR. HOCA KULÜBÜN PARASIYLA HAYIR YAPMAYI SEVİYORFalcao
Babel
Yedlin
Omar
Gitmesi gereken çok adam var yerlerine birini almasakta kayıp yaşamayız cebimizde 15 milyon euro falan kalıryedlin'i gönderip bünyamin balci'yi almak lazim
Resmi bir açıklama var mı? Schalkenin kararı bekleniyor belki kabul etmeyecek. Beklentimiz var işte belki haberi yok o yüzden ihtimal yazmış herif.
O ÇOCUĞU KRAİYER OLARAK KİM YÖNLENDİRİYORSA DERHAL YANINDAN UZAKLAŞTIRMASI LAZIM. BU KADAR LEŞ TERCİHLER ARKA ARKAYA YAPILMAZYalnız ozan norwich'e giderse bile bile lades demiş olur böyle saçma bir planlama olamaz.
Opsiyon 15 diyorlar bu herifler ligde kalamazsa schalkeye geri döner premier ligde birine kitleriz diye de düşünüyor olabilirler.
Geri döndüğünde 2 senelik sözleşmesi kalmış olacak yeni bir yara alırsa 6-7ye seneye alırız.![]()
Duygusal tayfadan nefret ediyorum artık performans veremiyor top tuttuğu zaman sevinecek hale geldik yemin ederim. Çok acil kaleye yerli birini koyup sabretmek zorundayız başka yolu yok bunun.KANKA HERKES DÜZELİR MUSLERA BU KADAR KOLAY HARCANMAZ FALAN DİYOR DA RAKİPTE ALTAY GİBİ YERLİ GENÇ POTANSİYELLİ KALECİ VARKEN 35 YAŞINDAKİ ADAMA SABRETMEK DE BANA SAÇMA GELİYOR
burdan dönmez ustat
Oncelıkle Muslera efsanedır Altay la kıyaslanması lazım ama Musleranın gıtmesı gerektıgı gercegını degıstırmıyor hem yaslanması hem aldıgı maas hem yabancı sınırı hem formsuzlugu dusunuldugundeKANKA HERKES DÜZELİR MUSLERA BU KADAR KOLAY HARCANMAZ FALAN DİYOR DA RAKİPTE ALTAY GİBİ YERLİ GENÇ POTANSİYELLİ KALECİ VARKEN 35 YAŞINDAKİ ADAMA SABRETMEK DE BANA SAÇMA GELİYOR
Hayır baktık alınan oyuncu daha bok en azından muslera var lan deriz. Öbür türlüsü daha yaş iş elindeki alternatifler topa bomba muamelesi yapıyorlar.Duygusal tayfadan nefret ediyorum artık performans veremiyor top tuttuğu zaman sevinecek hale geldik yemin ederim. Çok acil kaleye yerli birini koyup sabretmek zorundayız başka yolu yok bunun.