Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taylan gelmiş 26 yaşına
gelişecek bir tarafı kaldığını sanmıyorum
bu kadar bir oyuncu
daha iyisi olmaz

Taylan burada bir örnek sadece. Hoca kötü oynayan oyuncusunu maçtan sonra direk hedef tahtasına koyuyor. Hatta bazı oyunculara maç içerisinde ana avrat söver gibi hareketler yapıyor. Böyle mi gelişecek bu oyuncular?

Bakalim, Takim fena degil zaman verirlerse olur
Takım fena degıl de Montella yuksek maas alır Adana dan yoksa adam oyle bır sehır oldugundan bıle habersızdır Balotellı nın de her an gıdebılecegını dusunuyorum bu tarz oyuncular hocalar ıcın sehır bıle cok onemlı alıskın olmadıkları yasam tarzı en ıyı olacak hoca bence Sudumıcaydı

Takım fena degıl de Montella yuksek maas alır Adana dan yoksa adam oyle bır sehır oldugundan bıle habersızdır Balotellı nın de her an gıdebılecegını dusunuyorum bu tarz oyuncular hocalar ıcın sehır bıle cok onemlı alıskın olmadıkları yasam tarzı en ıyı olacak hoca bence Sudumıcaydı

Adam zaten kulübsüz, o kadar almaz gibi ama belli olmaz bakalim ne olacak :)

5 milyon dieng denen herife vereceğine 5 daha katar sonraki satıştan %20 verip ibrahima sissokko'yu alırdım.
Takım çağ atlar. Yanına da olursa artık gedson olmazsa yaylanla idare ederiz

Taylan burada bir örnek sadece. Hoca kötü oynayan oyuncusunu maçtan sonra direk hedef tahtasına koyuyor. Hatta bazı oyunculara maç içerisinde ana avrat söver gibi hareketler yapıyor. Böyle mi gelişecek bu oyuncular
Bilemiyorum ama bu gidiş iyi bir gidiş değil, dünkü 2. yarı hiçbir umut bırakmadı bende, top rakipteyken nerde durması gerektiğini bilmeyen pres yapmasını bilmeyen ( sürekli adamı arkadan kovalıyorlar, topu almalarına müsade ediyorlar ) özgüvensiz çok korkak bir takım vardı. Özümüze döndük yani. Rakibi görünce altına korkudan sçan.

Taylan burada bir örnek sadece. Hoca kötü oynayan oyuncusunu maçtan sonra direk hedef tahtasına koyuyor. Hatta bazı oyunculara maç içerisinde ana avrat söver gibi hareketler yapıyor. Böyle mi gelişecek bu oyuncular?
Hocam nasıl koyuyormuş tahtaya. Gazeteci soruyor; Taylan bariz hatalar yaptı ne diyorsunuz diyor. Adam hata yapabilir sevapları daha fazla hata yaptı diye ondan vazegeçmeyeceğiz diyor, olur diyor. Nerede hedef tahtası?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt