- 28 Haziran 2010
- 28.956
- 27.638
- 3.298
sus gs dusmani
Foto üzerinden muslera suclaniyor ama zerre suçu yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sus gs dusmani
Ghendozui Marsilyada değil mi?Ghendozui bakayako gibi premir ligte kullanilmayan bir adami son dakika kiralamak lazim
Kim?O ne yav, adam mesaji editledi. Vay uyanık
Dün çok sinirim bozuldu ısveç krali. Tabi önceden olsa daha beter oluyordum simdi daha iyiyim. bunyem mi alisti nedirPaylasilmasa daha iyiydi
Evet o tarz biri diyorum ghendouzi demiyorum
muslera son zamanlarda bostan korkuluğu gibi duruyo ama bence de suçu yok gibiFoto üzerinden muslera suclaniyor ama zerre suçu yok.
İçimizde patlayacak bu gidişlebombalar hala patlamamış
Aynen peace renktas, bende eskiden cok dert ederdim sagolsun hocam alistirdi böyle oyun ve sonuclara. Anlik kiziyorum sonra takmiyorum fazla. Su lanet transfer sezonu bitse de önumuze baksakDün çok sinirim bozuldu ısveç krali. Tabi önceden olsa daha beter oluyordum simdi daha iyiyim. bunyem mi alisti nedir
muslera son zamanlarda bostan korkuluğu gibi duruyo ama bence de suçu yok gibi
taylan çevre kontrolü yapmıyor üstüne top kontrolü de yapamayınca top beyazlı herifte kalıyor bu kadar baskıda da top kaybedeceksek çok işimiz var
Bu takıma 2 6 alsınlar. göbek yol geçen hani gibi. Çoğu kontrolsüz oynadığımız için oluyor. Kontrolsüz güç güç degildirLazio da milinkovic savic
Marsilyada guendouzi
Bizde berkan-taylan
:crushed:
Daha 3 senemiz var sabredelimgönderemedik kekoları zamanında.. şimdi transfer de yapamıyoruz.
geçen sene kayseri maçında da yaptı kırmızı yiyiyodu hatta az dahaİlk macta da ayni hataları yapti.