Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw taktınız pvaya ha
dün 2 gollük pası var
boey daha dengeli oynuyor ama onun kanadından da posyon vermedik değil, pek topla da çıkmadık o kanattan
risk almamak, okazyon yaratmamak makul taraftar için galiba
bek ilerde kaldığı zmn takım ördek gibi bakakalıp hbire posyon verecekse hücumcu bek nie alır ki
bu adam palasta da ileri çıkıyordu mütemadiyen ama kademesine giren oluyordu
biz ilerde top kaptırdığımız an rakip ne kdr balta olursa olsun topu tehlikeli kontraya çevirebiliyor (her zmn değil ama gereğinden fazla)
yine mariano vakası gibi olmasın da, küfür edip edip sözde daha dengeli topçu gelince yaw bu da şunu şunu kötü yapıyor fln diye.
Gedson gelirse sorunu cozulur

bonservisini almak icin 4m vermek zorundayiz. ustune sonraki satistan pay da var benim bildigim. bonservisini cekip sattigimizda(6m gibi bir rakama) totalde zarara girmis oluyoruz. asset asset diye yirtiniyorlar da eldeki assete de bu kadar cop muamelesi cekilmez yaw.

ya haberler ve rakamlar komple yalan ya da biz cok malca bir anlasma yapmak uzereyiz. bekleyip gorelim
İnanmak istemiyorum :crushed:

bonservisini almak icin 4m vermek zorundayiz. ustune sonraki satistan pay da var benim bildigim. bonservisini cekip sattigimizda(6m gibi bir rakama) totalde zarara girmis oluyoruz. asset asset diye yirtiniyorlar da eldeki assete de bu kadar cop muamelesi cekilmez yaw.

ya haberler ve rakamlar komple yalan ya da biz cok malca bir anlasma yapmak uzereyiz. bekleyip gorelim
Totalde zarar etmeyelim yeter demişler. 2 milyon dolarda kiralama bedeli vermiştik zaten. Saçma işler bizim işimiz.

Niye şerefsiz oluyorlar ya, işinize gelince TR'nin Bayern'i olalım demeyi biliyorsunuz ama. GS'nin de böyle bir imparatorluğu olsun istemez miydin ligde?
Isterdim tabi kim istemez. GS taraftariyim sonucta.
Ama ben mesela Almanyada yasadigim icin tarafsiz bir futbolsever olarak Bundesligayi yakindan takip ediyorum. Ligin bu durumu benim acayip gicigima gidiyor. Tabiki Bayern taraftari olsaydim hosuma giderdi.

bi 45 diagne oynuyor, sonra yarım saat musti giriyor.

diğer maç mostafa 11 çıkıyor, ikinci devre diagne giriyor. bir takımın as santraforu absürd şeyler olmazsa en az 80 dakika oynar.

bu şekilde iki oyuncunun da özgüveni kırılıyor. ulan acaba çıkacak mıyım korkusundan konsantre olamıyorlar.

zımba gibi başlayan diagne 2 maç sonra çöpe bağlar yine.
Fatih Terim Erol Bulut gibi oldu . Aynısını Erol Bulut yapıyordu Fenerbahçe de

mustafa'nın gitmesinde çok büyük sakınca görmüyorum

fiyatı doğru ayarlanmalı ama

Maho'nun toplam maliyeti 5 milyon euro bize kira+bonservis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt