Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.441
- 60.434
- 3.473
dönmezhalil
alıncak kaleci
barış kerem kanadı
alpaslan stoper
sezon uzun renktaş döner bunlar dert etme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dönmezhalil
alıncak kaleci
barış kerem kanadı
alpaslan stoper
sezon uzun renktaş döner bunlar dert etme
Ok yardımcı olayım bundan sonra girmene ve okumana gerek kalmadı bundan sonra.Türk insanının genel sıkıntıları burada görüyorum maalesef.
tamam ikna oldum gelmesin elmemidönmez
Elneny Besiktas’ta nasil performans gostermisti?Fenerbahçe değil demiş zaten. Bir biz kalıyoruz.
Lanet gelsin pas oyununa yazacaktım.Gerisine yetkim yetmedi kanka.
sana AAK imzalarından biri yakışırdı şöyle:
ayak tenisine son
pasta kesmeye son
terim abv istifa
minvalinde
2.7 maas brut mu yoksa net mi? bir bilgin var mi bu konudaFenerbahçe değil demiş zaten. Bir biz kalıyoruz.
EyvallahOk yardımcı olayım bundan sonra girmene ve okumana gerek kalmadı bundan sonra.
bunun da garantisi yok. kesin iyi olacağını bilemeyiz.zararina satmaktansa piyasa yapacagi bir lige kirala sonra sat. en az 10m kar edebilecegin herifi kelepire birakmaya gerek yok
ustat bu eplde vergiler nasilOk yardımcı olayım bundan sonra girmene ve okumana gerek kalmadı bundan sonra.
Beşiktaş'ta 2,5 net almış.2.7 maas brut mu yoksa net mi? bir bilgin var mi bu konuda
Türk futbolunun gelmis gecmis en aglak adamini gelmis burda övmeye calisiyor
Tsk ederim sayin modum @Keramettin TANRIVERDİ
Sezon başı o kadar iyi değildi ama sezon sonuna doğru jk'nin en iyisiydi. jk olduğu için çıkmayan kartlar vs.de vardi. İyiydi diyebiliriz.Elneny Besiktas’ta nasil performans gostermisti?
2 civari 2+1 kontrat versek kabul eder o zaman.Beşiktaş'ta 2,5 net almış.
Burda var ya bejeke sempatizanları ama ben genede emin olmadan asla birine öyle hakaret etmemSana bjkli diyorlardı da inanmıyordum