Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El neny yarın gelip başladın yaşında genç diye biliyorum bizim sisteme cuk olur çok iyi kesici ve süpürücü

Terim gibi her cümlesi bahane değil en azından
sergen tam olarak terim ve azıcıkta lucescu karısımı birsey ama büyük kısmı terımın kopyası bunu zamanında kendisi bile söylüyordu
bugun rahat rahat konuşmasının sebebı 3 macınıda kazanmıs olması sergen 1 puan kaybedınce kosturdugu beygirlere bile sövüyor yani karakteri bile terimin fotokopisi puan kaybı yokken pamuk gibi adam herkes hersey güzel entel entel konusmalar vs
neyse ganyancıyı bende severım ama 2000e kadar olan kısmını

Geçen sene de orta saha da ezildik bu sene de ezilmeye devam ediyoruz. Gedsonun forma girdiği son 6 maç hariç her takım ezdi bizi orta sahada. Taylan ve Berkan da yeterli sertlik de değiller. Terim çok geç kaldı orta saha istemekte. Misal marcao olayi yaşanmamış olsa, elinde marcao ve Luyindama gibi 2 iş gören stoper var, kalktık 7 milyona bir stoper daha aldik ki yabancı sınırında yerli stoper oynatmak da mantıklı. Ben 7 milyona stoper yerine 6 numara alırdım öncelikle eğer limit sorunu ve yabancı sınırı sorunu varsa. Şu an kadro yapılanmasında 2li stoper oynuyorsak 3 yabancı gereksiz, Umarim marcao güzel paraya satilir da Kaan gelir. Zaten muslera da darbeyi yedik en az 2 sene oynatacaz mecbur, yerli alternatifi yaratmak lazim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elneny Kaan irfancan Halil benden okey

İrfancan
Boey Kaan Nelsson Pwa
Elneny
Berkan Cicaldau
Morutan Halil Barış

5 yerli kadro direk sınırı kaldırırlar gedson gelirse Berkan kesip Gedson oynar

Sergen Yalçın: "Ghezzal tesadüf transferdir. Benim bir menajer arkadaşım var. Hocam bir oyuncu var, seyreder misin dedi. 2 gün var transferin bitmesine. Telefondan seyrediyorum. Sen bu oyuncuyu nereden buldun dedim. Topu alışverişine baktım, sadece o kadar. Hemen getir dedim"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt