Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
aynı kaderi yaşar umarım@Ahmed Arif Kesen ruhu dolaşıyor gibi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı kaderi yaşar umarım@Ahmed Arif Kesen ruhu dolaşıyor gibi..
Ne negatifsin sen bu kadar negatif olma stres sınır sahibi olursuntaraftarımızı ocağı beklesin
terimle arası cok iyidir sergenin hatta milana bile aldırmayı düsünmüsBunu söyledi mi gerçekten
Helal olsun söylediyse
Sergen'in bir çok itici hareketi olmuştur ama F.Terim'e en ufak saygısızlığı olmamıştır, olmaz da.Bunu söyledi mi gerçekten
Helal olsun söylediyse
Cevap yazcaktım da neyse ya sana cevap yazıp vakit kaybetmeye değmez. Hehe tamam öyle.Bomboş bir yorum. Hatta o kadar boş ki ''GSC Yılın En Rezil Mesajı'' diye bir yarışma yapılsa çok rahat ilk 3'e girer
at terbiyecisinin avrupa futbolu bilgisi bukadar işte. adam ghezzal ı tanımıyormuş bileSergen Yalçın: "Ghezzal tesadüf transferdir. Benim bir menajer arkadaşım var. Hocam bir oyuncu var, seyreder misin dedi. 2 gün var transferin bitmesine. Telefondan seyrediyorum. Sen bu oyuncuyu nereden buldun dedim. Topu alışverişine baktım, sadece o kadar. Hemen getir dedim"
bizim yerli hocalar cidden futbol cahiliKeremi gördüğüm her kadrodan soğuyorumGbamin
Morutan Cica Gedson Kerem
Keşke son City-Arsenal maçını izlememiş olsaydım. O zaman kafam rahat olabilirdi Elneny konusunda.
Neden Akın.? Kerem şuanda en çok iş yapan oyuncularımızın başında geliyor.Keremi gördüğüm her kadrodan soğuyorum
Ben bu kadar top.ezen ,takımdan çok kendine oynayan ve takım oyununa yatkın olmayan birini sevmiyorum.Basit oynasa,takım için oynasa çok faydalı ama bana hep kendine oynuyor gibi geliyorNeden Akın.? Kerem şuanda en çok iş yapan oyuncularımızın başında geliyor.