- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
Yerli nzonziyi görmek istemiyorum takımda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 numaraya surpriz =OKAY
Okay gelirse hücumda 3'lü, top rakipteyken 5'li savunmayla oynayabiliriz.Okay çok iyi olur.
Afrika kupasına hem MM hem Diagne giderse ve Halil de gelmezse biz kiminle oynıcaz yav![]()
Trden acayip topçu var gitme potansiyeli olansenegal de vardı di mi... sokayım böyle işe
wba hoca degiştirince önde baskı chelsea maçları falan gene orda da iyidi de daha major bir pasor isterdim neyseKapanan takımda oldu o.
Yine de en kötü stoper oynar o yüzden ben okeyim kiralanmasına
6 numaraya surpriz =OKAY
Ben Okay işi içime pek sinmiyor. Taylan'ın yaptığı hataları yapmaz ama orta saha dinamizmini düşürür gibi. Ama Okay- Berkan- Cica mı? Taylan- Berkan- Cica mı?Okay'ı ben 2 gün önce söyledim zaten ulan Y
Stopere yabancı kimi çekiyoruz, onunda duyumunu ver renktaş.hocam hiç şaşırtmaz
Holding işini az çok yapar bence, stoper yedeği için de iyi olur.Ben Okay işi içime pek sinmiyor. Taylan'ın yaptığı hataları yapmaz ama orta saha dinamizmini düşürür gibi. Ama Okay- Berkan- Cica mı? Taylan- Berkan- Cica mı?
daha net pasor ya gene uzunları da yapar hani alan kontrolü de yapar türk olması zaten öne çıkarıyor6 da is yaparmi?
taytlandan ve berkandan ne kadar iyi
Okay-Gedson-Cica ya da Okay-Cica-Morutan(Fegh) falan çıkarız, eğer Okay'la oynayacaksak. Hem Berkan(Taylan) hem Okay Allah korusun.Ben Okay işi içime pek sinmiyor. Taylan'ın yaptığı hataları yapmaz ama orta saha dinamizmini düşürür gibi. Ama Okay- Berkan- Cica mı? Taylan- Berkan- Cica mı?