Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun kurmayı bıraktım hocam yediğimiz gollerde izle luyindamayi hep hata hep hata Kasımpaşa maçında hem ofsaytı bozuyor hem adamı tutmuyor iki adam var içerde iki kişi de bizden var luyindama ne yapıyor .
Alpaslana güvenip biraz zaman versek hem orta sahada fazla yabancı oynatiriz hemde her an hata yapacak miyiz diye dusunmeyiz
Tabi ki olayın büyük sorumlusu Fatih hoca takım sahaya yayilamiyor ilerde baskı yok saha parsalizasyonu yok anca ortada sıçan
Kasımpaşa maçında ofsaytı bozan boey.
Adamı arkaya kaçıran da boey. Ne olmasını bekliyoruz anlamıyorum ki adam aynı anda 3 yerde mi olsun. Gereksiz linçi bırakmamız gerekiyor luyindama hala bu ligin üstünde bir oyuncu.
Foruöun ölüp bittiği slazai öyle feci hareketleri ve pozisyon kayıpları var ki pozisyonlar sonuçlanmadığı için herkese iyi geliyor. Ama onların eksiğini kapatan kim biliyor musun orta saha oyuncuları.
Sen rakibi orta saha dahil 3 kişi karşılarsan ve oyuncular arası 30 metre olursa istersen dunyanın en iyi ikilisini getir 2 haftaya sövmezsek namertim.
Oyun sistemimiz leş ötesi, tek sorunumuz bu. Defanstan 10 pas yapmadan çıkamıyoruz, kaplumbağa hızında rakip kaleye gidip yerleştiğimizde rakip zaten yerleşmiş oluyor orta sahadaki üstünlüğü ellerine alıyorlar sonra ne oluyor bizim süper zekiler topu kaptırıyor.
Hurra defans ikilisi 3 kişi + arkadan koşan 2 kişiyle karşı karşıya. Maç içinde bu 10 kere olursa 2sinde gol yemen dünyanın en doğal şeyi.

Futbolculara işini yaptırmıyoruz hepsinden ekstra birşeyler bekliyoruz.
Hocadan bütün takıma baskı var.

Kimse koşmadığı gibi alan savunması diye birşey yok takımda.
Posizyonlarımızı ile hep tek top ile kanattan içeri oyuncu kaçırma, bunda başarılısın skoru eline alıyorsun yorulmuş adamlarla aynı şeyi tekrar deniyorsun.
Bu takımın en büyük iki sorunu var.
bir hoca iki orta saha.
Geçen seneden beri yediğimiz gollerin alayında orta saha eksikliğinin imzası var.

Oyun kurmayı bıraktım hocam yediğimiz gollerde izle luyindamayi hep hata hep hata Kasımpaşa maçında hem ofsaytı bozuyor hem adamı tutmuyor iki adam var içerde iki kişi de bizden var luyindama ne yapıyor .
Alpaslana güvenip biraz zaman versek hem orta sahada fazla yabancı oynatiriz hemde her an hata yapacak miyiz diye dusunmeyiz
Tabi ki olayın büyük sorumlusu Fatih hoca takım sahaya yayilamiyor ilerde baskı yok saha parsalizasyonu yok anca ortada sıçan

Ofsaytı bozmasi benim de dikkatimi çekti o pozisyonun boeyin hatası gibi lanse edilmesi yanlış adam hareketlenmedi bile.

Alpaslan kısmına katılmıyorum epey vasat bir adam rotasyon için uygun ama

Paşa maçında Yusuf'u karşılayan Luyi, boşta kalan Nelsson olsa o golü yemezdik

Nelsson çok rahat pas verdirdi

Boey de kesinlikle hatalı niye hatasız olsun

Üstad luyi çok net ofsaytı bozuyor boey bariz geride durdu bir anlasmazlik yaşadılar.. boey orada hiç ofsayt işine girmemeliydi dersen hak verebilirim ama bilinçli bir şekilde bıraktı adamini

Üstad luyi çok net ofsaytı bozuyor boey bariz geride durdu bir anlasmazlik yaşadılar.. boey orada hiç ofsayt işine girmemeliydi dersen hak verebilirim ama bilinçli bir şekilde bıraktı adamini
Adamın önüne geçseydi yav anlık olarak Yusuf boş görüp attı zaten, Luyi, Boey'i görünce dönen toplar için bekledi orada bence. İkisi de Jorgensen'e gitse de saçma olacaktı.

3 oyuncu da hatalı

Sabah sabah Taylan = Okay diyen mi dersin, Okay'ın Taylan'dan fazlası yok diyen mi dersin, Taylan > Okay diyen mi dersin...
Ya bu twitter tayfa niye bu kadar gerizekalı acaba. Bu hesapları hakikaten ilkokullular filan yönetiyor ben iyice emin oldum.

Okay geçen sezon wba da iyi işler yaptı diye hatırlıyorum ben de
Ismini tekrar duyurdu gibi bir şey

Adamın önüne geçseydi yav anlık olarak Yusuf boş görüp attı zaten, Luyi, Boey'i görünce dönen toplar için bekledi orada bence. İkisi de Jorgensen'e gitse de saçma olacaktı.

3 oyuncu da hatalı

Geçen yediğimiz gol iki stoperin düştüğü pozisyon yine stoperlerin anlaşamaması yüzünden boey bu maçta kademe arkasına biraz fazla adam kaçırdı hızına çok güvenmemeli

•quod erat demonstrandum•

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt