Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 9.033
- 9.472
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fazla takilmamak lazim.. PL'den 5 oyuncu say desen FM veya Fifa'dan bakip söyleyecek cocuklar bunlarSabah sabah Taylan = Okay diyen mi dersin, Okay'ın Taylan'dan fazlası yok diyen mi dersin, Taylan > Okay diyen mi dersin...
Ya bu twitter tayfa niye bu kadar gerizekalı acaba. Bu hesapları hakikaten ilkokullular filan yönetiyor ben iyice emin oldum.
Sabah sabah Taylan = Okay diyen mi dersin, Okay'ın Taylan'dan fazlası yok diyen mi dersin, Taylan > Okay diyen mi dersin...
Ya bu twitter tayfa niye bu kadar gerizekalı acaba. Bu hesapları hakikaten ilkokullular filan yönetiyor ben iyice emin oldum.
Yav Diagne ile birlikte Okay net göze çarpan adamlardan biriydi. Ha ben de daha tempolu ve ayağı daha iyi birini istiyordum ama kalmış şurda 3 gün Okay çok da kötü hamle olmaz.Okay geçen sezon wba da iyi işler yaptı diye hatırlıyorum ben de
Ismini tekrar duyurdu gibi bir şey
Halil'de yüksek ihtimalle anlaşacaklarını düşünüyorlar belli ki.bizimkiler ne yapmaya çalışıyor ya? Mustafa şu anda satılır mı? Diagne ye mi güveniyorlar? Şaka gibi ya. Son gün takımın bana göre en iyi forveti mi satılır?
En azından bi forvette de oynayabilen kanat çözsek yabancı güzel olurUmarim bir b planimiz vardir ve yine Umarim Bu b plani bir tek Halil Dervisoglu degildir. Mostafa giderse Halil + Yabanci forvet sart Ben Diagne‘ye güvenemem koca bir sezon.
Halil ile mustafa farklı iti forvet tipi ki bana göre mustafa çok önde halilden. Adam formsuz diye satacaklar şaka gibi. Diagneyi satsınlarHalil'de yüksek ihtimalle anlaşacaklarını düşünüyorlar belli ki.
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi