Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mostafayı 12-13 m eurodan aşağıya verirlerse yönetim hoca falan hepsi istifa etsin.Falcao gidiyor Diagne desen ne yaptığı belli değil her an yarı yolda bırakır sadece Halille olacak iş değil
Konu para mı renkdaş son gün as forvetin satılır mı? Yerine adam almadan değil 13, 20 verseler son gün kimi alacaksın? Biz bunu Gomis olayında yaşamadık mı?

Mostafa'nın gitmek için performans vermediği dedikoduları çıkarsa inanırım. Arap oyuncular her zaman sıkıntılıdır bu konuda.

Hala görüşmeler devam ediyor demiş. Sanırım anlaşma olursa bugün uçağa binecek.

İnanamıyorum renkdaşlar size teessüf ediyorum. Çoktan vazgeçmişsiniz Mustafa'dan sanki bu nasıl bi tavır. Hakkaten inanamıyorum şu forumun şu an yanıyor olması lazımdı bu nasıl bi umursamazlıktır. Burası Galatasaray forumuydu diye giriyordum ben.
Umursamazlık oyuncunun kendisinde biraz sanki.

Fatih terimin mohamed operasyonu tamam demekki. 45.dklarda cikarmalar cins cins hareketler. Sacma demecler ve oyuncuyu itibarsizlastirma tamamlandi. Halili alip gol atamadiginda yeni forvet isteyecek cünkü halil gol atan degil gol attirmaya meyilli bi oyuncu. Burda mohamed gitsin halil gelsin disenler iki gün sonra halil gol atamiyor yeaaa diagne cok gol kaciriyor yeaaa diyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt