Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroyu bozmadan Al Halil gedsonun ol sampiyon. Gecen sezon yeni Gelen oyuncular eksikti. Simdi kadro tamamlanmis olur. Bi tamamlayamadik su kadroyu üstüne moyu satmaya ugrasiyorlar. Su kadroyu yapsalar senelerce transfere gerek kalmaz.

Hoca her soruda bonservis konusunu ocağa kadar düşüneceğiz diyor. Hoca bu adamı almaz, boka basmış gibi tiksindi bu adamdan bence.
gece hayatına çok daldığı için antrenman performansının bile düştüğü söyleniyor, bu kadar büyük camiada nasıl bir yaşam koçu çalıştırmayız ve oyuncuları profesyonelliğe zorlamayız anlamış değilim.

1 mo gitse nasıl şamsımız azalıyo mo'nun gitmesi başka st gelmemesi anlamı taşımıyor

2 adamın kendi adaptasyon sorunu veya kendi gitme istemesini düşünmüyor musunuz adam ailesini bile getirmedi buraya

3 mo gelişimi adına alan rahatlıgını ve ona uygun oyunu veremediğimiz de açık
1- Uefa için şurada kalmış bir buçuk gün. Mo giderse yerine 6 milyona ondan iyisini bu sürede nasıl bulacaksın? Bunu Gomiste yaşamadık mı?

2- Ailesini kiralık opsyonu kullanılmazsa diye bekletiyor git gel olmaması için kullanıldığında getirecektir. Bende olsam aynısını yapardım.

3- Bu konuda haklısın.

niye aldırdı o zaman
Her aldığın adam iyi çıkacak diye bir durum yok. Aldı aldığı dönem de iyi performans gösterdi, sakatlık ve Covid sonrası adam bir türlü eski performansına dönemedi. Adamın performansı ortada adamında gitme isteği varsa yollarlar. Mustafa’yı ben de çok beğeniyorum ama yukarıya yazdıklarımdan sonra Mustafa kayboldu.

E9lQtvxWYAsbaso.webp

1- Uefa için şurada kalmış bir buçuk gün. Mo giderse yerine 6 milyona ondan iyisini bu sürede nasıl bulacaksın? Bunu Gomiste yaşamadık mı?

2- Ailesini kiralık opsyonu kullanılmazsa diye bekletiyor git gel olmaması için kullanıldığında getirecektir. Bende olsam aynısını yapardım.

3- Bu konuda haklısın.
1- haklısın ama yönetim aynı yönetim degil ben de hemen umutlanabilen bir insanım inş tekerürler olmaz

2- olabilir ama çocugun oluyo sonuçta 8-9 ay yani ben alırdım sanki ama almayanı yargılamam nedenini merak ederim

biraz oyuncuya da bakıyo biz satalım demiyoruzdur ama niyetler de önemli

gece hayatına çok daldığı için antrenman performansının bile düştüğü söyleniyor, bu kadar büyük camiada nasıl bir yaşam koçu çalıştırmayız ve oyuncuları profesyonelliğe zorlamayız anlamış değilim.
Ne bir resim var ne bi kanit var anca salliyorlar maksat gece hayatina düskün yollayalim dedirtmek icin.

İki maçta mı karar verdin buna renkdaş? Terim adamı eziyor görmüyor musun üstündeki baskıyı? Bir iki maç 11 çıkmaya ihtiyacı var. Hepimiz neler yapabildiğini gördük bu adamın değil mi? İki maç kötü oynayan her adamı satacaksak kadroda kimse kalmaz.
Ankaragücü maçında kırmızı gördükten sonraki süreçten beri...

Keşke kalsa iyi olsa ama bir şeyler var bu adamda. Vücut dili hiç iyi değil. Gitmek istiyora yorumlamak çok da zor değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt