Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankaragücü maçında kırmızı gördükten sonraki süreçten beri...

Keşke kalsa iyi olsa ama bir şeyler var bu adamda. Vücut dili hiç iyi değil. Gitmek istiyora yorumlamak çok da zor değil.
Haksız kırmızı görmüştü. Senin minvalinde tüm foruma soruyorum:

Kaç gol kaçırdı Mustafa?
Sakatlıktan döndükten sonra kendisine ne kadar top geldi?
Kaç maçta oynadı?

Ve kilit soru, Kasımpaşa maçında ilk 11 de olsaydı ilk yarı skor ne olurdu?

Bu sorularla vardığım yer şu Cicaldau, Morutan daha yeni geldiler ve Paşa maçının ilk yarısı gördükki artık forveti besleyebileceğiz. Mustafa daha bu adamlarla bir dakika dahi bir arada oynamadan adamı gönderiyorsunuz. Asıl siz şimdi görün Mustafayı. Sadece bir maç Rumenlerle bir oynasın adama birkaç düzgün top atılsın sonra Mustafa'yı silecekseniz silersiniz.

thumb_best-full-body-cast-ideas-and-images-on-bing-53462775.png
Gidiyor tigremiz:

Gelecek maçta diğer oyuncularımıza teklif gelmediğinden ve gitmek istemediklerinden ötürü tek resmi teklif alan oyuncumuz Muhammet’i satmak zorunda kaldık açıklaması bekliyorum

•quod erat demonstrandum•

babel nasıl da öldürüyor atağı. soso yayda boş görse net pozisyon

Futbolda asla anlamadığım olay. Kaleye yüzün dönükken neden kaleden uzaklaştıran paslar atarsınız ? Gerçekten bu tarz hareketleri yapanları kadrodan şutlasak keşke. Bu taktik ya da hocalık bir şey değil tamamen oyuncunun oyun görüşü, kafa yapısı

Nerede Mancini gibi yüreklilik bunlarda

Heriflerin allahı para olmuş. Maaşını bırakıp gider mi

Futbolda asla anlamadığım olay. Kaleye yüzün dönükken neden kaleden uzaklaştıran paslar atarsınız ? Gerçekten bu tarz hareketleri yapanları kadrodan şutlasak keşke. Bu taktik ya da hocalık bir şey değil tamamen oyuncunun oyun görüşü, kafa yapısı
Orda bikere paslasma tuttu diye örnek vermisler, ayni macta en az 10 kere ayni pozisyon yasandi Yani paslasmayla cikma 10 kere tansiyonum cikti. Her seferinde ya top Kaybi ya taca cikti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt