Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerine adam akıllı bir forvet gelmeli, yada FALCAO elde tutulmalıdır. Diagne delisini kalamayız koca sezon.

ne mostafaymış ya

sanki dünyada forvet yok

mısırda bile doğru düzgün gol atamamış adamın nerdeyse heykelini yapacaz

gidiyor diye bu kdr hayıflanmak... gerçekten interesting.
yarım sezondan 5 milyon kar sonraki satış olmuş daha nolcak yaa belli adam gitmek istiyor nasıl bağlanmış gsliler hemen sızlanıyolar inanılmaz.

Bize kalan 8 ise çok iyi rakam. Ama toplamda 2-3 milyon Euro için gönderildiyse Bordo bize iyi geçirmiş.

Yeterince Dick espirisi yapildiysa ciddi bir soru sormak istiyorum. Bu adam bizim Lukakumuz olur mu

Momo’nun ailesini Tr’ye getirmeyişi aslında soru işaretiydi hep kafamda. Büyük ihtimal geçen sezonun sonunda bonservisin alınmasını bekliyordu. Transfer sezonu boyunca hala daha hareket olmayınca da Fransa isteği tekrar doğdu. Hocanın yollamak istediğini düşünmüyorum. Momo kendisini rahat hissetmiyor olabilir.

Alternatifi Halilse bu sezon geçmiş olsun, kısır futbol h.o. gitmeden geri döndü. Eren Derdiyok sezonu vol. II.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Yanlış anlama da Malatya’daki üniye gidince bu nasıl iyi oluyor? Hedefiniz bu kadar mı düşük?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Arkadaş mutluysa ne size ne bana bir şey demek düşer. Böyle yorumlar yapacağımıza keşke hiç konuşmasak.

Umarım Onur yolu açık olur, üniversite hayatın güzel geçer

Kim bitirdi acaba ? Adam geldiğinde zımba gibiydi
Sorun futbolcunun kendisi olabilir mi acaba ? Daha iyi oynayan forvet formayı aldı ve oynuyor , siz ise boşu boşuna ağlaşıyorsunuz. Mostafa'nın bize daha gelmeden evvel Fransa yapmak istediği belliydi , suratından da isteksizlik akıyor. Adını bile bilmediğiniz herifi allahın çölünden FT aldı getirdi takıma , şimdi onun üzerinden düşmanlık ediyorsunuz , trajikomik. İlgilendiği de çok belliydi özel olarak, açıklamaları da var. Amacınız hocayı boklamak olduğu için size göre başka ihtimal yok tabi. Objektif yorum yapabilme kapasitesi bulunmayan dev bir güruh var bu forumda , yazık.

Bi Bordeaux finansal şeylerden küme düşme kararı almıştı sonra sahibi falan mı değişti ne oldu 8 m euro onlar için yüksek para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt