- 19 Mart 2014
- 29.685
- 31.079
- 2.718
Yerine adam akıllı bir forvet gelmeli, yada FALCAO elde tutulmalıdır. Diagne delisini kalamayız koca sezon.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarım sezondan 5 milyon kar sonraki satış olmuş daha nolcak yaa belli adam gitmek istiyor nasıl bağlanmış gsliler hemen sızlanıyolar inanılmaz.ne mostafaymış ya
sanki dünyada forvet yok
mısırda bile doğru düzgün gol atamamış adamın nerdeyse heykelini yapacaz
gidiyor diye bu kdr hayıflanmak... gerçekten interesting.
İhracımı talep ediyorum.
Arkadaş mutluysa ne size ne bana bir şey demek düşer. Böyle yorumlar yapacağımıza keşke hiç konuşmasak.Yanlış anlama da Malatya’daki üniye gidince bu nasıl iyi oluyor? Hedefiniz bu kadar mı düşük?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sorun futbolcunun kendisi olabilir mi acaba ? Daha iyi oynayan forvet formayı aldı ve oynuyor , siz ise boşu boşuna ağlaşıyorsunuz. Mostafa'nın bize daha gelmeden evvel Fransa yapmak istediği belliydi , suratından da isteksizlik akıyor. Adını bile bilmediğiniz herifi allahın çölünden FT aldı getirdi takıma , şimdi onun üzerinden düşmanlık ediyorsunuz , trajikomik. İlgilendiği de çok belliydi özel olarak, açıklamaları da var. Amacınız hocayı boklamak olduğu için size göre başka ihtimal yok tabi. Objektif yorum yapabilme kapasitesi bulunmayan dev bir güruh var bu forumda , yazık.Kim bitirdi acaba ? Adam geldiğinde zımba gibiydi
İhracımı talep ediyorum.
Neyse en azından limit açtım