Veli Çelebi
Parçalı Üye
- 25 Temmuz 2019
- 4.289
- 2.842
- 648
Gedson gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyleyse yine idare eder. Ancak bize 3-4 kalıyorsa cok agir kaziklanmisiz.Benim anladığım Bordo satın alma opsiyonunu bize kira olarak ödedi 3.4 gibi bir şeyi 7m de zorunlu satın alma yani durum bu
Kendini takimdan üstün tutan varken bizim birsey soylememiz etkisizdir.İnanamıyorum renkdaşlar size teessüf ediyorum. Çoktan vazgeçmişsiniz Mustafa'dan sanki bu nasıl bi tavır. Hakkaten inanamıyorum şu forumun şu an yanıyor olması lazımdı bu nasıl bi umursamazlıktır. Burası Galatasaray forumuydu diye giriyordum ben.
Haşa terim peygamber. Onun harici herkes yanlışSene 2021 herkesin elinde lidar tarayıcılı iphone var ama adamlar kamera içine eklenti kurmuşlar muhammed isminden dolayı fotoğrafta çıkmıyormuş kısmet.
Muhammed'in ismini ise geçen sene yazın duyduk çünkü bizden önce fener istiyordu herifi.
Atarken destekli atalım.
3 milyon kar yaptik o zaman. 20-25% pay yoksa kötü transfer.
Bunlarda satmayi iyi beceremiyor o zaman
Kar mı? Emin misin renktaş.
Kelle isteriz
Tff limitleri için gelecek senenin. Falcao gidecek demektir bu. Bizim için daha iyi durum bence. Zaten taksitli alıyoruz oyuncuları. Beto'yu bu şekilde alamayınca Mo'yu aldılar tahminimce.zorunlu opsiyon bu senenin mi bütçesine yazılıyor yoksa gelecek senenin mi? gelecek sene bankalar birliğine gitmesin bu para?:red: