Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bilmediğiniz durumlar hakkında böyle işkembeden milleti küçümsemeye kalkmayın.
Ben yabancı dil testinde ÖSYM tarihinin belki de en zor yılında 80 soruda 68 net yaptım. Geçen sene kek bir sınavdı ve Çukurova gibi bir üni 65 net ile kapattı. Bu sene 60-61 nete filan düşer.
İlkokul hayattım boyunca matematik dersine giren bir hocam bile olmadı çoğu zaman, herhangi bir matematik alt yapım yok ve o yüzden de mat yapamadım sınavda. 40 soruluk testte 6-7 tane mat yapabilsem 12 binle Çukurova'ya girebilirdim rahatlıkla. 15.655 sıralama ile Malatya'yı kazandım. Bunu da 12 senelik İng. öğretim hayatında hiçbir şey öğretemeyen bir ülkede kendi çabamla yaptım. Ne özel ders aldım, ne de dershaneye gittim.

Gelelim şu Malatya meselesine. İnönü Üniversitesi TR'nin en köklü üniversitelerinden bir tanesi. İng alanlarında verdiği eğitim de gayet kaliteli. Benim abim de şu an kazandığım üniden mezun oldu ve şu anda kendisi öğretmenlik yapıyor.

Velhasıl kelam, ABD'den konuşmak kolay sanırım sizin için onu anladık da bari bilginizin olmadığı konularda fikriniz de olmasın.

İnönü gayet iyidir. Malatyaya gelirsen haber et, yardimci olurum

kaç para deniyor mostafa için

bir yerde 10 gördüm ama vatandaş temennisini yazdı herhalde.

5-6 olursa kötü yav

diagne de teklif varsa satılabilir.

rotasyon ise

halil-dike-eren aydın-ogulcan

mis gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt