Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bal yapan ama yedirmeyen arı vuruş tercihleri zayıf ana forvet olarak güvenmek bu riski almak çok çok büyük bir hata olur ya tutarsa diyebileceğimiz bir yerde değiliz

•quod erat demonstrandum•

Bizim geçen sene iyi oynadığımız her macta halil vardi. Ha gelir bizi tasid demiyorum ama potansiyeli cok yuksek bir arkadas

Bal yapan ama yedirmeyen arı vuruş tercihleri zayıf ana forvet olarak güvenmek bu riski almak çok çok büyük bir hata olur ya tutarsa diyebileceğimiz bir yerde değiliz

•quod erat demonstrandum•
O konuda gelişmesi lazım evet ama topu o bölgeye getirme konusunda yanındakileri oynatabilecek potansiyeli daha fazla görüyorum bu artı benim için.

Halil Muhamed'in boşluğunu doldurur bu arada. Ama sayısal olarak eksiğiz orada, yani bir yabancı forvet daha lazım o ayrı konu.
Adamın bilekler çok temiz. Ani dönüşlerle defansın dengesini bozabilmesi ciddi bir kabiliyet, hele şu pas oyunu denen zımbırtıda ısrar edeceksek orada bu özelliği çok işimizi görür. Bitiriciliği de bence söylendiği kadar kötü bir adam değil. Herif 1 metreden gol kaçırdı diye kütük yaptınız adamı.
Aynen Halil oyun içinde elimizdeki tüm forvetlerden daha iyi olur. Bitiricilik çalışma ile daha iyi seviyeye gelir.

Falcao resmen ben buradayım ve beni kullanın ne olacağını görürsünüz der gibi paylaşımlar yapıyor. :D Diagne'dense Falcao oynaması taraftarıyım. Ceza sahasında Cicaldau-Morutan falan bayağı asist yapar. Oynatılırsa 25 atar diyorum. Tamamen hissiyatımdır.

Duygusallığa gerek deniyorsa en başta Terim istifa. Mostafa işi günümü ahvetti desem yeri. Sadece Mostafa değil bi çok oyuncumuz mutsuz. Oyuncu hiç bi sorunu olmadan kendi kendine gelişsin bekliyoruz heralde. Söylenen tüm mazeretler hocanın çözmesi gereken mazeretler. Eski terim çözerdi de. İnadın bu camiayı yoruyor hoca. Terim Oyuncu desteğinde tutarlı Bi insan olsa, suçu Mohammed de arıycam.Hocanın yediği iyi bir oyuncudur benim gözümde.

Bu denklemde kiralamak için önce satın almak lazım. Biz zarar etmiyor muyuz bu dönem için

Rakamlar açıklansında

Arda Ömer akbaba Babel bu adamlara gösterilen sabrı mostafaya göstermezsen adam tabi gider akıllı adammış kutluyorum kendisini

Falcao resmen ben buradayım ve beni kullanın ne olacağını görürsünüz der gibi paylaşımlar yapıyor. :D Diagne'dense Falcao oynaması taraftarıyım. Ceza sahasında Cicaldau-Morutan falan bayağı asist yapar. Oynatılırsa 25 atar diyorum. Tamamen hissiyatımdır.
Falcao ancak altına yapar be renktaşım.

Forvete Halil, ortasahaya Okay yazanlar en fazla 10. haftada edecekleri kufurlerle ban yiyecektir.

Halil tek forvet oynayamaz çok söveriz. Geçen sene ikili forvette oynuyordu. Tek forvet yapında ligdeki defanslar kral olsun.

Oynatılırsa değil de oynarsa... adamın 5 maç üst üste sakatlanmadan oynadığını göremedik ki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt