Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O konuda gelişmesi lazım evet ama topu o bölgeye getirme konusunda yanındakileri oynatabilecek potansiyeli daha fazla görüyorum bu artı benim için.
halil bu konuda mohammed'ten kesinlikle daha iyi.ama bize bir forvet daha lazım dilerim babel ve falcao gider ve yerine bir tane güçlü delici forvet alırız

keske Joelintona cekebilsek @Hayri Cund

1630409893709.webp

Halil as fw olarak gelirse büyük hata olur. Uefa maçlarında çekirdek gibi çitlerler onu tek forvette.

Herseyi Halil Umut Meler denen hakem bozuntusu baslatti. Kina yaksin simdi. Canavar gibi giden herif hak etmedigi pozisyonda kirmiziyi yedi. Sonra hoca sacmaladi ve herif dususe gecti..

Mostafa Mohammedin gidisinden nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz? 1-2 gündür takip edemedim gelismeleri??
gitti renkdaş haalimanında şu an uçağa binmiştir.hayırlısı olsun diyoruz umarım gelen parayı efektif kullanabiliriz.
mohammed burda başarılı olacağına dair inancını yitirmiş bunda o saçma sapan tetikçi kırmızı kartın çok etkisi olduğunu düşünüyoruım.hoca da oyuncusuna sahip çıkmadı yeterince.malesef arkasından çok ağlayacak mıyız bunu göreceğiz

Arkadaşlar Momo konusunda yönetime de hocaya da sallamak mantıksız geliyor bana. Satılan bedel düşük olur falan okey tamam ama yok diğer gençleri de yollarız yok eski günlere döneriz vs bunları da konuşmak saçma

Arkadaşlar bende falcaonun gitmesini istiyorum yanlış anlaşılmasında acaba bu adam oynasa tabi sakatlanmyacağını düşünüyorum iş yapar mı? Monaco da iyiydi

gitti renkdaş haalimanında şu an uçağa binmiştir.hayırlısı olsun diyoruz umarım gelen parayı efektif kullanabiliriz.
mohammed burda başarılı olacağına dair inancını yitirmiş bunda o saçma sapan tetikçi kırmızı kartın çok etkisi olduğunu düşünüyoruım.hoca da oyuncusuna sahip çıkmadı yeterince.malesef arkasından çok ağlayacak mıyız bunu göreceğiz
•quod erat demonstrandum•

Bu sefer ben ekleyeyim üstad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt