Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
13 milyona aldigimiz adam gol krali ve sampiyon oldu, 6 ay sonra kiralik yolladik ve yerine Falcao’yu transfer ederek yillik 5 milyondan 3 yillik sozlesme verdik. Ondan sonra ocak ayinda Mostafa’yi aldik. 16 macta 8 gol atti ve 6 ay sonra sadece 3 milyon kar ederek yolluyoruz. Oynadigi mactan cok mac kaciran Falcao hala takimda. Ve en basa donduk. Aldiktan 6 ay sonra sutladigimiz Diagne’ye guvenerek sezona basliyoruz. Alternatifi de yatarak para kazanan Falcao ve buyuk ihtimal son vuruslari iyi olmayan Halil Dervisoglu. Hoca’nin Diagne, Mostafa ve Luyindama’ya yaptiklarina bakarsak isler kotu gittiginde Morutan, Cicaldau, Kerem ve Nelsson hazir olsun derim. Umarim bu oyuncular mental olarak baskiyi ve tepkiyi kaldirabilirler. Cunku ne taraftar ne de teknik direktor sabirli.
Sonraki 13 maçta O gol ve senin 2 golle kaçan şampiyonluğun.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13 milyona aldigimiz adam gol krali ve sampiyon oldu, 6 ay sonra kiralik yolladik ve yerine Falcao’yu transfer ederek yillik 5 milyondan 3 yillik sozlesme verdik. Ondan sonra ocak ayinda Mostafa’yi aldik. 16 macta 8 gol atti ve 6 ay sonra sadece 3 milyon kar ederek yolluyoruz. Oynadigi mactan cok mac kaciran Falcao hala takimda. Ve en basa donduk. Aldiktan 6 ay sonra sutladigimiz Diagne’ye guvenerek sezona basliyoruz. Alternatifi de yatarak para kazanan Falcao ve buyuk ihtimal son vuruslari iyi olmayan Halil Dervisoglu. Hoca’nin Diagne, Mostafa ve Luyindama’ya yaptiklarina bakarsak isler kotu gittiginde Morutan, Cicaldau, Kerem ve Nelsson hazir olsun derim. Umarim bu oyuncular mental olarak baskiyi ve tepkiyi kaldirabilirler. Cunku ne taraftar ne de teknik direktor sabirli.
Marcao olayı olmasa Luyi'de satılmıştı 2-3 kuruşa.

mustafa'dan açılan boşluğa orta saha alırlar

forvete yabancı gelmez bence. halil gelirse diagne/halil olur.

başka gidecek olan olursa durum değişebilir

Fark etmez opsiyon kullanma hakkı bizde tarih geçene kadar zamalek'in söz hakkı yok biz parayı hesaplarına gönderdiğimiz anda olay biter.
Tamam evet doğru da adamlar kiralık + seneye zorunlu opsiyon diyor.

Buradaki olay sen durduk yere para veriyorsun. Diğerinde ben opsiyonu kullanmayacağım kardeşim oynatmakta istemiyorum bu takım devralmak istiyor aranızda anlaşın ben çekiliyorum kabul ettin mi diyorsun. Fark burada.
Zemalek hop kardeşim param nerede dur bakalım dediği anda eğer hiç para almadıysan kendi cebinden vereceksin.

Lanet olsun şu sosyal medya ya kuş ucsa neden bu kuş uçuyor diye gaza gelip sağa sola saldiriyorsunuz. Resmi açıklama gelsin o zaman gereken neyse yapın. Mustafa uymadı bize sorun sadece bizlik birşey değil gibi. Daha geçen Avrupa klubu 10 milyonluk adamı serbest bırakmış. Biz ocakta transfer etmeyecegimiz birinden opsiyon hariç 7-8 elde edersek harika olur. Sözleşme şartları belli olsun öyle kusun nefretinizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt