- 27 Ağustos 2018
- 7.916
- 7.824
- 843
Ben Falcao'nun bu sezon oynarsa bayağı katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao resmen ben buradayım ve beni kullanın ne olacağını görürsünüz der gibi paylaşımlar yapıyor.Diagne'dense Falcao oynaması taraftarıyım. Ceza sahasında Cicaldau-Morutan falan bayağı asist yapar. Oynatılırsa 25 atar diyorum. Tamamen hissiyatımdır.
Sonraki 13 maçta O gol ve senin 2 golle kaçan şampiyonluğun.13 milyona aldigimiz adam gol krali ve sampiyon oldu, 6 ay sonra kiralik yolladik ve yerine Falcao’yu transfer ederek yillik 5 milyondan 3 yillik sozlesme verdik. Ondan sonra ocak ayinda Mostafa’yi aldik. 16 macta 8 gol atti ve 6 ay sonra sadece 3 milyon kar ederek yolluyoruz. Oynadigi mactan cok mac kaciran Falcao hala takimda. Ve en basa donduk. Aldiktan 6 ay sonra sutladigimiz Diagne’ye guvenerek sezona basliyoruz. Alternatifi de yatarak para kazanan Falcao ve buyuk ihtimal son vuruslari iyi olmayan Halil Dervisoglu. Hoca’nin Diagne, Mostafa ve Luyindama’ya yaptiklarina bakarsak isler kotu gittiginde Morutan, Cicaldau, Kerem ve Nelsson hazir olsun derim. Umarim bu oyuncular mental olarak baskiyi ve tepkiyi kaldirabilirler. Cunku ne taraftar ne de teknik direktor sabirli.
Marcao olayı olmasa Luyi'de satılmıştı 2-3 kuruşa.13 milyona aldigimiz adam gol krali ve sampiyon oldu, 6 ay sonra kiralik yolladik ve yerine Falcao’yu transfer ederek yillik 5 milyondan 3 yillik sozlesme verdik. Ondan sonra ocak ayinda Mostafa’yi aldik. 16 macta 8 gol atti ve 6 ay sonra sadece 3 milyon kar ederek yolluyoruz. Oynadigi mactan cok mac kaciran Falcao hala takimda. Ve en basa donduk. Aldiktan 6 ay sonra sutladigimiz Diagne’ye guvenerek sezona basliyoruz. Alternatifi de yatarak para kazanan Falcao ve buyuk ihtimal son vuruslari iyi olmayan Halil Dervisoglu. Hoca’nin Diagne, Mostafa ve Luyindama’ya yaptiklarina bakarsak isler kotu gittiginde Morutan, Cicaldau, Kerem ve Nelsson hazir olsun derim. Umarim bu oyuncular mental olarak baskiyi ve tepkiyi kaldirabilirler. Cunku ne taraftar ne de teknik direktor sabirli.
Reis uçuşlar yoğun gece nöbette miydin, git yat biraz, dinlenir kendine gelirsin.Ben Falcao'nun bu sezon oynarsa bayağı katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Hedef bu arkadaş ise iş yapar gibi. Hele şu darbe alınca düşmeleri efsane
Tamam evet doğru da adamlar kiralık + seneye zorunlu opsiyon diyor.Fark etmez opsiyon kullanma hakkı bizde tarih geçene kadar zamalek'in söz hakkı yok biz parayı hesaplarına gönderdiğimiz anda olay biter.
Evet 30m Galatasaray taraftarının canını yakarMorutan Babel Kerem forvet 3lüsü çok can yakar![]()
Halil de yalan oldu