Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam evet doğru da adamlar kiralık + seneye zorunlu opsiyon diyor.

Buradaki olay sen durduk yere para veriyorsun. Diğerinde ben opsiyonu kullanmayacağım kardeşim oynatmakta istemiyorum bu takım devralmak istiyor aranızda anlaşın ben çekiliyorum kabul ettin mi diyorsun. Fark burada.
Zemalek hop kardeşim param nerede dur bakalım dediği anda eğer hiç para almadıysan kendi cebinden vereceksin.
Resmi olarak açıklansın detaylar belli olur, bu işten Zamalek'in itiraz edemeyeceği şekilde çıkılır şu aşamaya gelindiyse özellikle.

Bizzat fatih hocanın cümlesi vardı atan ve tutanın iyi olacak diye bizde tutanda yok atanida marlbora parasına sirf sevmediğin için gönderiyorsun bakalım kumarın tutacakmi hocam

Muhammed gitmek isteyebilir. Sürekli oyundan alan td si kafasına göre bir maç ilk 11 başlatıp diğer 2 hafta oynatmayan bir adamla ile kim anlaşabilir. Her hatasında saha kenarında çıldıran biri. Ortama alışamamış acaba çaba ne kadar gösterildi. Oyuncuyu her alanda iti şeyine soktu Fatih hoca. En son ukale bir şekilde Mohammed kalmak istiyorsa falan filan o zaman bonservisini alırız.

Oyuncu ne yapacak bu ortamda. Sürekli memnuniyetsiz bir adam. Ne yapsa olmuyor. Fırsatını buldu mu kaçar. Yeni forvet alınacak bu sorunları onla yaşamayacağının garantisi ne acaba. Arda,Ömer Bayram,Babel gibi leş performanslı adamlara gösterilen tahammül bu gibi para edecek adamlara nedense gösterilmiyor.

Marcao olayı olmasa Luyi'de eminim 2-3 kuruşa gitmişti. Zaten haberler çıkıyordu. Ama Emre Akbaba'sı yeni girdiği maçta pas atacak gücü olmayınca çıt yok hocada. Tabi onlar yağlayıp yıkıyor hocayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt