- 27 Ocak 2010
- 139.678
- 106.085
- 5.648
abv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcao hiç gidecek gibi durmuyorsadece Diagne-Halil düşünmek saçma olur Falcao'yu gönderip Boey tipinde ucuza genç bir forvet almak doğru olur
Valla adam dribling bile yapıyor. Değişik biri ya tutabilirde tutmayabilirdeTetteh tarzi. Son vuruslari iyiyse guzel transfer
Gelseydi brenford milli takimada yollardi nasil olsa geri dönmicek diye, yollamadigina göre takimda kalacak diye düsünüyorumHalil gelir ya illa bir iki forvet gelecek, hem mostafa hem falcao gidiyor
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
7 + 25% kardan pay diyorlarmis
Resmi olarak açıklansın detaylar belli olur, bu işten Zamalek'in itiraz edemeyeceği şekilde çıkılır şu aşamaya gelindiyse özellikle.Tamam evet doğru da adamlar kiralık + seneye zorunlu opsiyon diyor.
Buradaki olay sen durduk yere para veriyorsun. Diğerinde ben opsiyonu kullanmayacağım kardeşim oynatmakta istemiyorum bu takım devralmak istiyor aranızda anlaşın ben çekiliyorum kabul ettin mi diyorsun. Fark burada.
Zemalek hop kardeşim param nerede dur bakalım dediği anda eğer hiç para almadıysan kendi cebinden vereceksin.
Bu adamı Fenerbahçe için yazmıyorlar mıydı? Adı ne ara bizimle geçmeye başladı?Valla adam dribling bile yapıyor. Değişik biri ya tutabilirde tutmayabilirde
7 direk bizeyse harika7 + 25% kardan pay diyorlarmis
Federasyon ve kulüplerin ortak aldığı karar bu. Kafasına göre yollayamaz.Bize transfer olsaydi takimi onu milli takimada yollardi zaten geri dönmicek diye
Dike olabilirçok iyi bir forvet alacağımızı söylüyorlar Halil dışında umarım doğrudur